Steff
Добро-Познат Член
- 33,693
- 45,246
- 113
Деца од 20+ годиниА колкави деца слушаат тоа? Дека... јас на братучетките кои имаат 5-6 годинки им пуштам детски песни или македонски стар фолк. Ама кеј поп?????
Деца од 20+ годиниА колкави деца слушаат тоа? Дека... јас на братучетките кои имаат 5-6 годинки им пуштам детски песни или македонски стар фолк. Ама кеј поп?????
100% сериозен. Од прва рака ти кажувам.Ауууу сериозни сте дека ова се слуша кај децата? Лелееее
А зашто не слушаат американски поп?
Па и тоа се слуша, но сега К поп е хит.Ауууу сериозни сте дека ова се слуша кај децата? Лелееее
Мислам дека овие Блекпинк пејат само на англиски, а други и едно и друго или само корејски.Ама тука пејат и англиски, и корејски, така?
Изгледа за да се пробијат интернационално почнале да пеат на англиски делови.Ама тука пејат и англиски, и корејски, така?
Исто.Прв пат слушам за ова
Не по врат, по шијаАуууу сериозни сте дека ова се слуша кај децата? Лелееее
Кај мене дома е пуштено преку ден од 13.00 часот па до 18.00 на канал 5, па потоа од 18.00 се или нешто па до 23.30 на сителКај мене дома па Канал 5 е пуштено секогаш, со тоа политичката, па сериите.
евентуално ДМсат.
Додуша оправдано е ова кај луѓето што немаат доверба во новите технологии денес. Сведоци сме на многу сајбер криминал, прислушкување на телефони/уреди, па така да јас ова би го нарекол претпазливост. Доколку луѓето не се чуствуваат безбедни на одредена веб страна, нормално е да има страв.Слабо технологија, м?
Пробај да функционираш без технологија еден месец да видиш како нема да се плашиш нит од сајбер криминал нит од технологија.Додуша оправдано е ова кај луѓето што немаат доверба во новите технологии денес. Сведоци сме на многу сајбер криминал, прислушкување на телефони/уреди, па така да јас ова би го нарекол претпазливост. Доколку луѓето не се чуствуваат безбедни на одредена веб страна, нормално е да има страв.