Тој што има повеќе работи за купување, далеку е премногу од маркетот добро е онлајн да има. Само што ние во државава за такво нешто не сме подготвени исто како и со училиштата онлајн настава. Треба доста време луѓе да се навикна, додека пак сите немаат картички за да пазаруваат.Каква е таа онлајн продажба? Кој воопшто купува онлајн од маркети?
Исто како кај мене, моите гледаатТочно.![]()
Ма какво гледање, ТВто е пуштено на Сител.![]()
Кај мене, а и кај повеќето кои ги познавам сител е пуштено без разлика што одиКај мене дома па Канал 5 е пуштено секогаш, со тоа политичката, па сериите.
Инаку ноу комент за сценава. Детево и така го мразам, сега уште повеќе![]()
Се сеќавам на неговата тажна фаца во Бурни времиња.Инаку ноу комент за сценава. Детево и така го мразам, сега уште повеќе![]()
Кај мене за време на сериите вечер на Сител, а после нив Тажна жена. Преку ден е пуштен TLC / Fox за некое чудо.Кај мене, а и кај повеќето кои ги познавам сител е пуштено без разлика што оди
Таму ми беше супер. Но по таа серија само кршеви снима како Малиот ага и оваа.Се сеќавам на неговата тажна фаца во Бурни времиња.![]()
Малиот ага беше сосема пристојно да не беше прекината, без крајТаму ми беше супер. Но по таа серија само кршеви снима како Малиот ага и оваа.
Да, да, исто. Преку ден сега и така сме повеќе дома, а нема спорт на спортските канали и ги гледаат сите кабловски тие TLC, Discovery, AXN, Фоксовите, ХРТ.... А навечер мајка ми Канал 5 со емисијата и сериите, додека од другата соба ја слуша Анастасија како вришти и се чудат.Преку ден е пуштен TLC / Fox за некое чудо.
Дедо ми гледа документарци, спорт не и навечер некои турски. Другиот дедо гледа исклучиво спорт и вести. А баба ми гледа турски, ама комедии ала Близнаци не поднесува.И кај мене се гледаат национални кога се турски и вестии тоа само дедо и баба (+ јас Доња сега). Друга баба пак не гледа турски, само РТС.
Молам?кејпоп глупости на пример.![]()
Леле што мразам тоа, многу иритантни песништа.кејпоп глупости
Ма да. Друштво ми (другар и другарка) слушаат и сакаат тие песни.Молам?![]()
![]()
Зар тоа е тренд кај мали/млади? Или?
Ни кај мене, на слушалки еКај мене Анастеза не вришти да ја чујат сите![]()
Кај мене не е на слушалки, се дере вака но не ја слушаат сите затоа што сум на спрат, ја пуштим попладне кога сите се долуНи кај мене, на слушалки е![]()
![]()
![]()
![]()
Добро утро.Молам?![]()
![]()
Зар тоа е тренд кај мали/млади? Или?