kristijan10
Добро-Познат Член
- 3,468
- 4,936
- 113
Mакедонската публика ака Дорисмен.македонската публика
Mакедонската публика ака Дорисмен.македонската публика
ТВДорисМен.Луѓе, што мислите, дали е времето за да направиме петиција да ТВмен смени името во Дорисмен?
Сакаш да кажаш дека Каролче не е Бјути?Лол, тогаш Дани треба да се прекрсти во Каролина![]()
Македонската публика:Инаку Дорис оваа година со изненадување за македонската публика![]()
Јас искрено ја замислувам Дани како Каролина.Сакаш да кажаш дека Каролче не е Бјути?
La usurpadora plays in background?Јас искрено ја замислувам Дани како Каролина.![]()
Добро што ме потсети. Се мислев да и пишам денес и заборавив. Минатиот пат и пишав дека е време да се фати за работа во студио, и прв пат не ми одговори. Изгледа ја навредив дека е мрзливаЈас искрено ја замислувам Дани како Каролина.![]()
Последен пат Грашо, три концерти.А некој хрватски пејач воопшто успева да наполни концерт кај нас?
Не ми текнува стварно![]()
Во подрумче некоје?Последен пат Грашо, три концерти.
Леле сега ти го гледам аватарот.Последен пат Грашо, три концерти.
Легенда еЛеле сега ти го гледам аватарот.
Каков е овој став на женава![]()
Абе па јасно е дека размислува како да изненади нејзина голема македонска публикаЛеле сега ти го гледам аватарот.
Каков е овој став на женава![]()
Ако е музика турбофолк / енергичен балкански и странски поп осудувам, ако е нешто друго, браво за потег и храброста за бојкот.Луѓе не ми се верува шо правам
Во кафич на журка сум и пишувам со вас
![]()
+1Луѓе не ми се верува шо правам
Во кафич на журка сум и пишувам со вас
![]()
Камо да пуштааДа не ти пуштаат на забавата Дорис или Грашо?
NopeДа не ти пуштаат на забавата Дорис или Грашо?![]()
ОсудувашАко е музика турбофолк / енергичен балкански и странски поп осудувам, ако е нешто друго, браво за потег и храброста за бојкот.
Истото прашање како и за анонимен
Па тоа е супер !!!Од Ciao bella (La casa de papel) до Цеца