Steff
Добро-Познат Член
- 33,693
- 45,246
- 113
Ќе кажа Дани дека е од Анал 5 и да тие сакаат да дојде во специјална емисија поради мегахитот Жеништетоза некој анонимус да го шета по кафичи и исфрлува преку прозор кога ќе се помочка.
Ќе кажа Дани дека е од Анал 5 и да тие сакаат да дојде во специјална емисија поради мегахитот Жеништетоза некој анонимус да го шета по кафичи и исфрлува преку прозор кога ќе се помочка.
Па со мајка му нека дојде. Само сигурно нема да го пуштат. Ќе се договориме, ќе им кажам дека ова е земја на боговите, дека чаршијата е од пред три века, дека водата е лековита за мали деца, дека воздухот е чист и делотворен, итн итн.А мислиш они ќе прифатат детето да им оди во некоја си Северна Македонија за некој анонимус да го шета по кафичи и исфрлува преку прозор кога ќе се помочка.
За воздухот ќе ги излажеш. Ќе дојдат ќе видат дек си ги излажала за воздухот и оп со првиот лет назадПа со мајка му нека дојде. Само сигурно нема да го пуштат. Ќе се договориме, ќе им кажам дека ова е земја на боговите, дека чаршијата е од пред три века, дека водата е лековита за мали деца, дека воздухот е чист и делотворен, итн итн.
Да. Затоа поарно напиши им дека имаме лековита магла и лековити ПМ-10 честички кои за брзо ги скратуваат маките.За воздухот ќе ги излажеш. Ќе дојдат ќе видат дек си ги излажала за воздухот и оп со првиот лет назад
ДааааааЛуѓе, што мислите, дали е времето за да направиме петиција да ТВмен смени името во Дорисмен?
Па... мене ми пречи само тоа 10. Инаку Кристијан е ок, така си препознатлив.Јас треба да менувам име.!!
Ама со ТВ веќе нема врска, само Дорис па Дорис, од серии ќе се откажа наскоро, оди на нејзини концерти, слуша песни само од Дорис, на аватари се сите 15 слики од Дорис... Мислам дека е време за новата ера, а со тоа оди и ново име - > Дорисмен.НЕ! Препознатлив е како TV Man.
Виктор ќе ли се викаш? Или Иванов?Јас треба да менувам име.!!
Па да. Кристијан на кирилица со голема буква би било добро. Каде треба да се обратам?Па... мене ми пречи само тоа 10. Инаку Кристијан е ок, така си препознатлив.
Пиши таму во Околу форумот, мислам има тема за членски имиња.Па да. Кристијан на кирилица со голема буква би било добро. Каде треба да се обратам?
Како те знаеме кога си анонимен?Јас се мислев на почетокот бидејќи ми е доделен акаунтот со овој username
Ама си викам вака ме знаат, шо ќе менувам
Ставам вето. Само со географска одредница.Па да. Кристијан на кирилица со голема буква би било добро. Каде треба да се обратам?
Фино лепоКако те знаеме кога си анонимен?
Па знаеме дека е анонимен, тоа ни е доволноКако те знаеме кога си анонимен?
КристијанМариово?Ставам вето. Само со географска одредница.
Ѕвонко Трајковски од Мариово.
Хаха, само што не сум од Мариово.КристијанМариово
Лол, тогаш Дани треба да се прекрсти во Каролина Инаку Дорис оваа година со изненадување за македонската публикаАма со ТВ веќе нема врска, само Дорис па Дорис, од серии ќе се откажа наскоро, оди на нејзини концерти, слуша песни само од Дорис, на аватари се сите 15 слики од Дорис... Мислам дека е време за новата ера, а со тоа оди и ново име - > Дорисмен.