kristijan10
Добро-Познат Член
- 3,468
- 4,936
- 113
Mакедонската публика ака Дорисмен.македонската публика
Mакедонската публика ака Дорисмен.македонската публика
ТВДорисМен.Луѓе, што мислите, дали е времето за да направиме петиција да ТВмен смени името во Дорисмен?
Сакаш да кажаш дека Каролче не е Бјути?Лол, тогаш Дани треба да се прекрсти во Каролина
Македонската публика:Инаку Дорис оваа година со изненадување за македонската публика
Јас искрено ја замислувам Дани како Каролина.Сакаш да кажаш дека Каролче не е Бјути?
La usurpadora plays in background?Јас искрено ја замислувам Дани како Каролина.
Добро што ме потсети. Се мислев да и пишам денес и заборавив. Минатиот пат и пишав дека е време да се фати за работа во студио, и прв пат не ми одговори. Изгледа ја навредив дека е мрзливаЈас искрено ја замислувам Дани како Каролина.
Последен пат Грашо, три концерти.А некој хрватски пејач воопшто успева да наполни концерт кај нас?
Не ми текнува стварно
Во подрумче некоје?Последен пат Грашо, три концерти.
Леле сега ти го гледам аватарот.Последен пат Грашо, три концерти.
Легенда еЛеле сега ти го гледам аватарот.
Каков е овој став на женава
Абе па јасно е дека размислува како да изненади нејзина голема македонска публикаЛеле сега ти го гледам аватарот.
Каков е овој став на женава
Ако е музика турбофолк / енергичен балкански и странски поп осудувам, ако е нешто друго, браво за потег и храброста за бојкот.Луѓе не ми се верува шо правам
Во кафич на журка сум и пишувам со вас
+1Луѓе не ми се верува шо правам
Во кафич на журка сум и пишувам со вас
Камо да пуштааДа не ти пуштаат на забавата Дорис или Грашо?
NopeДа не ти пуштаат на забавата Дорис или Грашо?
ОсудувашАко е музика турбофолк / енергичен балкански и странски поп осудувам, ако е нешто друго, браво за потег и храброста за бојкот.
Истото прашање како и за анонимен
Па тоа е супер !!!Од Ciao bella (La casa de papel) до Цеца