Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Луѓе ај бе некој нека каже што значи тоа AMR и SHR.
Јас уште незнам.:off: :haha:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Еве пример, во 20:00 часот 25% од вкупното население во Македонија гледаат А1, а останатите телевизии вкупно се гледани 25%. Ова е AMR рејтинг. Другите 50% од населението не гледаат телевизија во тој момент. Тогаш, А1 има share (SHR) од 50% од луѓето што гледаат телевизија, а останатите телевизии исто имаат SHR 50%.

Вака просто објаснето, кажи ако пак нешто не ти е јасно. :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Burrows напиша:
Дали тоа ги затвориле Замунда и АренаБГ? :zid:
Уште синоќа имаше проблеми при влегувањето. Се надевам дека ќе ги вклучат пак :smrk: Најубав преглед има на торенти таму :smrk:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Мене АренаБГ секогаш ми беше прв избор за торенти, ама и Замунда беше добар.
Ако немаше ништо од тоа што ми треба и на двете, одев на Isohunt, каде што има многу поголем избор, ама е и доста спор.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Статусов цел ден се препраќа по маил и по Фејбук па нека го има и овде. Се надевам некој дека ќе помогни

Го избришав постот бидејќи за жал детето на кое му бил потребна крвта починало. Нека почива во мир

Инаку за симнување јас најчесто барам Rapidshare Hotfile или некои такви линкови. Подосадно е за симнување ама мене ми е поубаво така

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Burrows напиша:
Дали тоа ги затвориле Замунда и АренаБГ? :zid:
Сепак пак е во фукнција. А колку групи изнаправиле на ФБ да го пуштат пак :ehh:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Тоа е тоа дечки. 00:03. 24 јануари.
It's over. :smrk:

Имајте убав почеток сите! :ehh::ehh:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Рапустот сигурно :). Е па „кршете нога“ сите во новото пологодие и големи успеси

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Мене искрено студентските денови ми се подобри отколку средношколските

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Мене и студенстските и средношколските ми беа преубави. Игорао не знаев дека си завршил студии? Колку год. си?

Крис

Администратор
4,813
11
38
Мене студентските ми се подобри, но друштвото од средношколските никогаш нема да го заборавам, иако половина од нив се со мене и на факултет и тоа во ист клас, сепак не сме целина. :ehh:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Ние во средно не бевме и некоја целина. Во прва и втора повеќе, а после од трета во нов клас барем јас не гледав на тоа како голема целина што не значи дека други не биле повеќе поврзани. Додека пак на факултет мислам дека повеќе и од средно сме поврзани.
Во средно се гледаа класни разлики повеќе, кој каква облека има, кај оди на одмор итн, а на факултет барем тоа го нема

Крис

Администратор
4,813
11
38
Зошто за жал? Човек да се исплаши дури ако дојде до тие години... :haha: