Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Првпат слушам ама секоја чест за ова. Одлична идеја ако навистина се отвара макар што мислам дека би требало да биди многу поекспонирано медиумски и градењето и се останато.

Rebellious angel

Член
691
1
16
Јас знам дека тука во Аеродром треба да се гради, а за овој немав појма. Време беше и ние да имаме Аквапарк. :)

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Да знам, случајно видов од реклама на kadevecer. Прво помислив дека било во Охрид, потоа на fb видов дека е во Пробиштип. Можеби е мал, но сепак добар за Македонија. :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Rebellious angel напиша:
Јас знам дека тука во Аеродром треба да се гради, а за овој немав појма. Време беше и ние да имаме Аквапарк. :)
Да, самата идеја им е одлична.

Јас имам одено во Солун и во Кушадаси, Турција. Турскиот е ептен добар, но добро секако не може да се споредуваме со нивните, кои се светлосни години понапред.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Денес во 12 часот ќе ја исклучеле водата во Скопје и прекинот ќе траел до 6 часот сабајле, ова ќе се практикувало неколку дена, ЗАТОА ШТО ГРАЃАНИТЕ ТРОШЕЛЕ ПРЕМНОГУ ВОДА!

Дали се нормални луѓево?

Крис

Администратор
4,813
11
38
И јас направив таква реакција, но еве разгледував и има стварно по весниците, мислев ме зезаат, ама не. Искористи ја водата што ќе ти биде достапна уште половина час. :haha::haha::haha:Трагично, но сепак смешно!

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Кажи ми дека се заебаваш (со извинување на речникот) дека ќе нема вода до 6 сабајле ?? И зашто не кажат цел еден ден уназад, да не се упалев ќе останев без вода, сега барем напуниа моите шишиња и други чуда. Или кога ќе размислам подобро, кај мене во Чаир може и нема да успеат да ја исклучат, се знае дека кај мене е друга држава, Див Запад.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Има и тука, но верувам дека ќе ја исклучат бидејќи официјално е објавено. Стефан, не е важно во кој дел од градот живееш, според информациите во весникот, се исклучува целиот градски водовод.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Имаше објава за од 00:00-06:00 значи само ноќе, а не преку ден дека нема да има вода во Скопје.

За Аква-паркот 1200 ден карта за отворање по регуларна цена http://grouper.mk/... На страната има и некои попусти, ама мислам дека за македонски услови 1200 е премногу

Крис

Администратор
4,813
11
38
Да, моја грешка, за од полноќ значело тоа па до сабајле.

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Хахахаха, а ја ги испаничив сите кои ги видов претпладнево за лажна тревога. :)

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Оффф а ги испаничив луѓево, а тоа после полноќ.
Иначе ти незнаеш (барем така мислам) како е во Чаир, пред неколку години и куршум на тераса кај мене се одби и падна, а под терасата крим-техника поради убиство. А колку пати доаѓале за струја и др. да гаснат, па после со полиција морале, ама не вести тоа го немало.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
не е за смеење, баба ми да останеше уште 5 минути надвор, можеби ќе беше горе

Крис

Администратор
4,813
11
38
Наликува на евтина циганска светлечка реклама. Зар тоа не е доволно?

LucasScott, намали го аватарот за некој пиксел, бидејќи ја поместува границата на табелата.