Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас Покемон не ја гледав, ама затоа Дигимон кога имаше се навлеков ненормално, кога завршуваше плачев како магаре. Најтажен крај на сезона од цртан досега дефинитивно.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Chris напиша:
Јас Покемон не ја гледав, ама затоа Дигимон кога имаше се навлеков ненормално, кога завршуваше плачев како магаре. Најтажен крај на сезона од цртан досега дефинитивно.
И мене ми беше најомилен филм, на компјутер има слики и текстови од тој цртан. Иначе во Македонија А1 не ги откупи сите сезони. Ние ја гледавме само првата, а има 4-5 ако не се лажам. Втората мислам дека ја гледав на една србска тв порано, ама незнам кој канал беше.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,071
405
83
Опа бато, на веб сајтот на MaxTV на Ти-Хоум на кој бесплатно прикажуваат ТВ канали во живо од Македонија ги додале Едо, Тера и ТВ М:
http://www.web.maxtv.mk/

А овие од Телекабел се уште подобри, бесплатно прикажуваат ТВ канали во живо од Македонија и од соседството, вклучувајќи ги и Нова и ОБН, не верувам дека ова е легално, бидејќи во Македонија ниту една кабелска телевизија не ги емитува овие канали, но кому му е гајле, се додека е бесплатно, се разбира, под услов да сте поврзани на Интернет:
http://telekabel.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=85&Itemid=116&lang=en

Локалните македонски телевизии, чиј што сигнал може да се следи на овие веб сајтови, во главно емитуваат стари теленовели, нема да им правам бесплатен маркетинг, самите проверете, доколку сте заинтересирани.

Во моментов нема сигнал од Нова и ОБН, дали е трајно или привремено, не знам, тоа си знаат дамите и господата од Телекабел.

Како и да е, добро е тоа што локалните телевизии стануваат бесплатно достапни на Интернет.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Јас пред некој месец добив ОБН и верувајте подобро што ја немате бидејќи веќе не истата таа убава телевизија што ја знаете. По цел ден турски серии, концерти и некои емисии како Екслузив и Ред Карпет. Латино и амерички серии - НУЛА.(Освен Prison Break кој оди во 1 по полноќ:off:)

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
OBN и Nova не се емитуваат уште одамна на сајтот на телекабел. Има и други локални канали на друго место, но да не рекламирам. Макс Тв е само за во Македонија, а иселениците бараат и они да можат, ама макс тв се глуви.

Иначе гледајте го видеово, се дупнав од смеење:
http://www.youtube.com/watch?v=BXg0GzEK9pU&feature=player_embedded#at=36

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
22a напиша:
OBN и Nova не се емитуваат уште одамна на сајтот на телекабел. Има и други локални канали на друго место, но да не рекламирам. Макс Тв е само за во Македонија, а иселениците бараат и они да можат, ама макс тв се глуви.

Иначе гледајте го видеово, се дупнав од смеење:
http://www.youtube.com/watch?v=BXg0GzEK9pU&feature=player_embedded#at=36
Ама е јако видеото, се згазив од смеење :haha::haha::haha::haha::haha:.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
ОМГ, што ли се' чекори на планетава Земја :off: :haha:

Thiago Bedoya Aguero

Нов Член
430
0
0
Девојчево учи кај мене у школо и не е грда. Очигледно е дека тој што го направил ова си има некој проблем со неа.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Дали ќе има гужва и на Бутел ако Коцески дели бесплатно парцели како што има гужва во Вторник и Петок во ЈСП (Кромид парти) ??

Dexter26

Добро-Познат Член
4,071
405
83
^

Неофицијално, кај народот, не во банка, туку под душек, има 1 милијарда евра скриени пари.

Е па, државата сака да му ги собере тие пари на народот, па затоа нови даноци, Скопје 2014, бесплатно возење за пензионерите и други глупости (ова последново за пензионерите не го сметам за глупост).

А одлично знаеме дека речиси сите невработени опстојуваат исклучиво од парите од пензионерите во нивните семејства, такви времиња дојдоа, така што ако си пензионер не смееш ни да умреш, бидејќи семејството живее од твојата пензија, ако умреш, отидовте и ти и пензијата, а семејството на улица.

А ако помладите стекнат дебел капитал, тогаш за нив ќе следуваат попусти и привилегии, се на се, целта е да се исцица и тоа малку што му останало на народот, ако сите сме сиромашни, или треба да фаќаме магла во странство на печалба или во потрага по подобар живот, или треба да умреме од глад и жед, а бидејќи не ни се случува ни едното ни другото, тогаш значи сеуште не сме завршиле голи на улица, што значи дека сеуште има што да се украде од народот.

Жалосно, но вистинито :povraka: