Some Special
Добро-Познат Член
- 15,184
- 21,630
- 113
Да не не?Фајзер иначе е Зехра Аргун
Да не не?Фајзер иначе е Зехра Аргун
Парацетамол е стандард за температура, земи витамини, за кашлица обично сируп пијам (конкретно за короната заборавив кој ми го припишаа).Можно е и ја да сум го закачил короништево одвратно. Имам умор, температура, па кажете ми тие што прележавте што пиевте за температурата и повремената кашлица?
Ништо од антибиотици и парацетамоли.Можно е и ја да сум го закачил короништево одвратно. Имам умор, температура, па кажете ми тие што прележавте што пиевте за температурата и повремената кашлица?
Да.Имате струја?
Ако воопшто пренесуваат цела свада би можело да се каже до некаде и Да Ражнатовиќ фемили 2022 едишн.Ражнатовиќ фемили свадба 2022 едишн?
Не е ова типично мафијашко срање, кужиш?Ражнатовиќ фемили свадба 2022 едишн?
Сигурно и една диветина ќе биде!!Добро кај овие нема да има трубачи, пикање пари во трубата, пукање во јаболко, веење знаме, глумење мафија.
Сепак неСигурно и една диветина ќе биде!!
Едвај чекам
Дали е или не типично мафијашко срање, крајно е небитно, тука можеше и Пријовиќка и нејзината свадба да стои, секако е кринџ да се пренесува лајв по медиумите на некоја свадба и да се од тоа прави невиден спектакл. И тоа свадбата на факинг Петар Грашо и ќерката на Тончи Хуљич.Не е ова типично мафијашко срање, кужиш?
Е да бе, тоа е најстрашно, некој да прави свадба со обичаите, во затвор одма да ги пикаат.Добро кај овие нема да има трубачи, пикање пари во трубата, пукање во јаболко, веење знаме
Зошто во затвор?Е да бе, тоа е најстрашно, некој да прави свадба со обичаите, во затвор одма да ги пикаат.
Па нели е мафијашење, гледам во ист пост ставаш тоа?Зошто во затвор?