Some Special
Добро-Познат Член
- 15,274
- 21,839
- 113
Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.Мене на истата ми заличе од мобилниот.![]()
Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.Мене на истата ми заличе од мобилниот.![]()
Да... Како за себеси кажа, таа е вештерката од Снежана со јаболко, па си ти мисли сега.Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.![]()
Не се плашам јас од неа.Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.![]()
Forget it, Дани ме заеба со нејзината вештерка, секогаш мислам да некој друг пишува.Не знам зошто но јас веќе немам тие проблеми, иако и Спешл и ТВмен имаат иста липност![]()
Браво! Ја се надам да ћу прекосутра да постанем тедка једног прелепог буџетаDanas u 14:05 postao sam tedka jedne 9ke iz patoloske-fiziologije.
Najtrenutnija u kuci:
Тоа беше Негујмо заебанција, заебавале оние тетки што качат по Фејс станав тетка на најубавиот ангел и така нешто па почнаа со варијации на тема - > станав теДка на тоа и тоаШто ви е тоа тедка, бе?
На летна пауза, продолжуваат во новата сезона.Кај застанавме со игрите бе, луѓе?
Нема летна пауза годинава, корона е!На летна пауза, продолжуваат во новата сезона.![]()
Не помаже фотка мајко са корита Тњитерова
Мислим да ово има ефекат са одложеним роком, значи следећи испит помаже.Ima da pomogne. Šta polažeš?