Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
И после да не се чудат зошто децата имаат погрешни сваќања за животот, еве јас за некој месец ќе бидам родител се мислам како ќе го заштитам детето од овакви текстови и песни како вирус се шират.
Честитки :606675:

Се надевам ќе успееш да го изведеш на прав пат, ја имаш мојата апсолутна поддршка :)

• Ми се допаѓа
Реакции: alek

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,104
113
Честитки и од мене. Не е лесно да си родител, голема е одговорноста но се надевам дека ќе ја одиграш најдобро таа улога.

Не сум родител но имам во фамилија и семејство кој имаат деца и знам како е до некаде од што гледам, разговарам.

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Таман се навикнав да не мешам дел од членовите тука, гледам дека @TVman и @Some Special решиле да ме саботираат со иста личност на аватар. :406389:

Да знаете, не сум јас крив ако ве смешам некогаш. :406389:
Не знам зошто но јас веќе немам тие проблеми, иако и Спешл и ТВмен имаат иста липност :406389:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Таман се навикнав да не мешам дел од членовите тука, гледам дека @TVman и @Some Special решиле да ме саботираат со иста личност на аватар. :406389:

Да знаете, не сум јас крив ако ве смешам некогаш. :406389:
Процедурално, а зошто имаат женска на нивните слики? :okokoren:

ps: ја по имиња не ве научив и ве мешам, не па по сликиве... :off: Ок, океј де, само шефицата оти ми е црвена во името не можам да ја смешам хахаха.