Some Special
Добро-Познат Член
- 15,182
- 21,626
- 113
Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.Мене на истата ми заличе од мобилниот.
Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.Мене на истата ми заличе од мобилниот.
Да... Како за себеси кажа, таа е вештерката од Снежана со јаболко, па си ти мисли сега.Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.
Не се плашам јас од неа.Таа е мајката на сето зло, да ти кажам јас, да си знаеш. Гледај да не ја смешаш во иднина, оти толку од тебе.
Forget it, Дани ме заеба со нејзината вештерка, секогаш мислам да некој друг пишува.Не знам зошто но јас веќе немам тие проблеми, иако и Спешл и ТВмен имаат иста липност
Браво! Ја се надам да ћу прекосутра да постанем тедка једног прелепог буџетаDanas u 14:05 postao sam tedka jedne 9ke iz patoloske-fiziologije.
Najtrenutnija u kuci:
Тоа беше Негујмо заебанција, заебавале оние тетки што качат по Фејс станав тетка на најубавиот ангел и така нешто па почнаа со варијации на тема - > станав теДка на тоа и тоаШто ви е тоа тедка, бе?
На летна пауза, продолжуваат во новата сезона.Кај застанавме со игрите бе, луѓе?
Нема летна пауза годинава, корона е!На летна пауза, продолжуваат во новата сезона.
Не помаже фотка мајко са корита Тњитерова
Мислим да ово има ефекат са одложеним роком, значи следећи испит помаже.Ima da pomogne. Šta polažeš?