Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,882
61,899
113
Каква е таа онлајн продажба? Кој воопшто купува онлајн од маркети?

alek

Активен Член
785
249
43
Ете во Куманово воведоа од петок 21:00 до понеделник во 05:00 а работни денови од 16:00 до 05:00.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Каква е таа онлајн продажба? Кој воопшто купува онлајн од маркети?
Тој што има повеќе работи за купување, далеку е премногу од маркетот добро е онлајн да има. Само што ние во државава за такво нешто не сме подготвени исто како и со училиштата онлајн настава. Треба доста време луѓе да се навикна, додека пак сите немаат картички за да пазаруваат.

Beauty

Администратор
49,882
61,899
113
Кај мене дома па Канал 5 е пуштено секогаш, со тоа политичката, па сериите.

Инаку ноу комент за сценава. Детево и така го мразам, сега уште повеќе :haha:

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Кај мене дома па Канал 5 е пуштено секогаш, со тоа политичката, па сериите.

Кај мене, а и кај повеќето кои ги познавам сител е пуштено без разлика што оди

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
Се сеќавам на неговата тажна фаца во Бурни времиња. :plac:

Кај мене, а и кај повеќето кои ги познавам сител е пуштено без разлика што оди
Кај мене за време на сериите вечер на Сител, а после нив Тажна жена. Преку ден е пуштен TLC / Fox за некое чудо.

Beauty

Администратор
49,882
61,899
113
Преку ден е пуштен TLC / Fox за некое чудо.
Да, да, исто. Преку ден сега и така сме повеќе дома, а нема спорт на спортските канали и ги гледаат сите кабловски тие TLC, Discovery, AXN, Фоксовите, ХРТ.... А навечер мајка ми Канал 5 со емисијата и сериите, додека од другата соба ја слуша Анастасија како вришти и се чудат. :haha:

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
И кај мене се гледаат кабловски во главно преку ден. Филмови, спорт, документарни емисии... Фала богу да нема спорт, отекоа со тоа, татко кај не е на работа само тоа гледа а дедо и баба тенис по цел ден.

И кај мене се гледаат национални кога се турски и вести :406389: и тоа само дедо и баба (+ јас Доња сега). Друга баба пак не гледа турски, само РТС.

Кај мене Анастеза не вришти да ја чујат сите :hehe::hehe::hehe:

kristijan10

Добро-Познат Член
3,468
4,936
113
И кај мене се гледаат национални кога се турски и вести :406389: и тоа само дедо и баба (+ јас Доња сега). Друга баба пак не гледа турски, само РТС.
Дедо ми гледа документарци, спорт не и навечер некои турски. Другиот дедо гледа исклучиво спорт и вести. А баба ми гледа турски, ама комедии ала Близнаци не поднесува. :406389:

А за сестра ми, ТВ не постои. Повеќе гледа на интернет и на јутјуб, кејпоп глупости на пример. :okokoren:

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113

Beauty

Администратор
49,882
61,899
113
А колкави деца слушаат тоа? Дека... јас на братучетките кои имаат 5-6 годинки им пуштам детски песни или македонски стар фолк. Ама кеј поп?????