Тој што има повеќе работи за купување, далеку е премногу од маркетот добро е онлајн да има. Само што ние во државава за такво нешто не сме подготвени исто како и со училиштата онлајн настава. Треба доста време луѓе да се навикна, додека пак сите немаат картички за да пазаруваат.Каква е таа онлајн продажба? Кој воопшто купува онлајн од маркети?
Исто како кај мене, моите гледаатТочно.
Ма какво гледање, ТВто е пуштено на Сител.
Кај мене, а и кај повеќето кои ги познавам сител е пуштено без разлика што одиКај мене дома па Канал 5 е пуштено секогаш, со тоа политичката, па сериите.
Инаку ноу комент за сценава. Детево и така го мразам, сега уште повеќе
Се сеќавам на неговата тажна фаца во Бурни времиња.Инаку ноу комент за сценава. Детево и така го мразам, сега уште повеќе
Кај мене за време на сериите вечер на Сител, а после нив Тажна жена. Преку ден е пуштен TLC / Fox за некое чудо.Кај мене, а и кај повеќето кои ги познавам сител е пуштено без разлика што оди
Таму ми беше супер. Но по таа серија само кршеви снима како Малиот ага и оваа.Се сеќавам на неговата тажна фаца во Бурни времиња.
Малиот ага беше сосема пристојно да не беше прекината, без крајТаму ми беше супер. Но по таа серија само кршеви снима како Малиот ага и оваа.
Да, да, исто. Преку ден сега и така сме повеќе дома, а нема спорт на спортските канали и ги гледаат сите кабловски тие TLC, Discovery, AXN, Фоксовите, ХРТ.... А навечер мајка ми Канал 5 со емисијата и сериите, додека од другата соба ја слуша Анастасија како вришти и се чудат.Преку ден е пуштен TLC / Fox за некое чудо.
Дедо ми гледа документарци, спорт не и навечер некои турски. Другиот дедо гледа исклучиво спорт и вести. А баба ми гледа турски, ама комедии ала Близнаци не поднесува.И кај мене се гледаат национални кога се турски и вести и тоа само дедо и баба (+ јас Доња сега). Друга баба пак не гледа турски, само РТС.
Молам? Зар тоа е тренд кај мали/млади? Или?кејпоп глупости на пример.
Леле што мразам тоа, многу иритантни песништа.кејпоп глупости
Ма да. Друштво ми (другар и другарка) слушаат и сакаат тие песни.Молам? Зар тоа е тренд кај мали/млади? Или?
Ни кај мене, на слушалки еКај мене Анастеза не вришти да ја чујат сите
Кај мене не е на слушалки, се дере вака но не ја слушаат сите затоа што сум на спрат, ја пуштим попладне кога сите се долуНи кај мене, на слушалки е
Добро утро.Молам? Зар тоа е тренд кај мали/млади? Или?