Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
за некој анонимус да го шета по кафичи и исфрлува преку прозор кога ќе се помочка. :smeenje: :rolleye::rolleye:
Ќе кажа Дани дека е од Анал 5 и да тие сакаат да дојде во специјална емисија поради мегахитот Жеништето :pie kafe:

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
А мислиш они ќе прифатат детето да им оди во некоја си Северна Македонија за некој анонимус да го шета по кафичи и исфрлува преку прозор кога ќе се помочка. :smeenje: :rolleye::rolleye:
Па со мајка му нека дојде. Само сигурно нема да го пуштат. Ќе се договориме, ќе им кажам дека ова е земја на боговите, дека чаршијата е од пред три века, дека водата е лековита за мали деца, дека воздухот е чист и делотворен, итн итн.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Па со мајка му нека дојде. Само сигурно нема да го пуштат. Ќе се договориме, ќе им кажам дека ова е земја на боговите, дека чаршијата е од пред три века, дека водата е лековита за мали деца, дека воздухот е чист и делотворен, итн итн.
За воздухот ќе ги излажеш. Ќе дојдат ќе видат дек си ги излажала за воздухот и оп со првиот лет назад:haha::haha::haha::haha:
Јас не верувам дека ќе ти пише мајка му ама ај да видиме може и да не прочита

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
За воздухот ќе ги излажеш. Ќе дојдат ќе видат дек си ги излажала за воздухот и оп со првиот лет назад:haha::haha::haha::haha:
Да. Затоа поарно напиши им дека имаме лековита магла и лековити ПМ-10 честички кои за брзо ги скратуваат маките. :406389:

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
НЕ! Препознатлив е како TV Man.
Ама со ТВ веќе нема врска, само Дорис па Дорис, од серии ќе се откажа наскоро, оди на нејзини концерти, слуша песни само од Дорис, на аватари се сите 15 слики од Дорис... Мислам дека е време за новата ера, а со тоа оди и ново име - > Дорисмен.

Јас треба да менувам име.!! :plac:
Виктор ќе ли се викаш? Или Иванов?

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Јас се мислев на почетокот бидејќи ми е доделен акаунтот со овој username
Ама си викам вака ме знаат, шо ќе менувам

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Ама со ТВ веќе нема врска, само Дорис па Дорис, од серии ќе се откажа наскоро, оди на нејзини концерти, слуша песни само од Дорис, на аватари се сите 15 слики од Дорис... Мислам дека е време за новата ера, а со тоа оди и ново име - > Дорисмен.
Лол, тогаш Дани треба да се прекрсти во Каролина :406389: Инаку Дорис оваа година со изненадување за македонската публика :904400: