Нека помисли двапати кога ќе дава асоцијации за серии.Абе немој, на женава им се смачи од секојдневна прашања, сега уште ние тука да ја мачиме![]()
Избриши кеш меморија и cookies па ќе ти се појави.@Aslan Turkey каде си го сменил аватарот? Еве кај мене е уште колачето. А кај Дани стои Талат.
Многу посебни услови има колачево.Избриши кеш меморија и cookies па ќе ти се појави.
Ти стои колачето оти не си ги избришал колачињата.@Aslan Turkey каде си го сменил аватарот? Еве кај мене е уште колачето. А кај Дани стои Талат.
Нов ти е, а кој е типов врска немам иако ми е од некаде познатКај мене што ви покажува?
Срам да ти е, легендарен Херкул Поаро не го знаешНов ти е, а кој е типов врска немам иако ми е од некаде познат![]()
Ја гледам серијата, само малку се затна некаде, немам одамна гледаноСрам да ти е, легендарен Херкул Поаро не го знаеш
Браво анонимен за аватарот![]()
Јас го гледав еден филм, добар беше.Ја гледам серијата, само малку се затна некаде, немам одамна гледано
Избриши ги повторно, треба да имаш едно колачето и некој пејач Билал.Ааа еве го. Сега имам дури две колачиња![]()
Поаро го знам од книгите, филмови/серии/што и да е со него не сум гледалЈа гледам серијата, само малку се затна некаде, немам одамна гледано
И тоа скоро сите (јас, анонимен, Стеф) некои старци.Поаро го знам од книгите, филмови/серии/што и да е со него не сум гледалИ аман бе, сите сменивте аватари, само јас и Спешл не
![]()
Смените и виеПоаро го знам од книгите, филмови/серии/што и да е со него не сум гледалИ аман бе, сите сменивте аватари, само јас и Спешл не
![]()
Па не можат само колачиња да бидатИ тоа скоро сите (јас, анонимен, Стеф) некои старци.![]()
Ај и јас ќе ја ставам Дорис па ќе ви се придружамИ тоа скоро сите (јас, анонимен, Стеф) некои старци.![]()
Аман со таа Дорис. Се репризираш како серии на РТС.Ај и јас ќе ја ставам Дорис па ќе ви се придружам![]()