Нека помисли двапати кога ќе дава асоцијации за серии.Абе немој, на женава им се смачи од секојдневна прашања, сега уште ние тука да ја мачиме
Избриши кеш меморија и cookies па ќе ти се појави.@Aslan Turkey каде си го сменил аватарот? Еве кај мене е уште колачето. А кај Дани стои Талат.
Многу посебни услови има колачево.Избриши кеш меморија и cookies па ќе ти се појави.
Ти стои колачето оти не си ги избришал колачињата.@Aslan Turkey каде си го сменил аватарот? Еве кај мене е уште колачето. А кај Дани стои Талат.
Нов ти е, а кој е типов врска немам иако ми е од некаде познатКај мене што ви покажува?
Срам да ти е, легендарен Херкул Поаро не го знаешНов ти е, а кој е типов врска немам иако ми е од некаде познат
Ја гледам серијата, само малку се затна некаде, немам одамна гледаноСрам да ти е, легендарен Херкул Поаро не го знаеш
Браво анонимен за аватарот
Јас го гледав еден филм, добар беше.Ја гледам серијата, само малку се затна некаде, немам одамна гледано
Избриши ги повторно, треба да имаш едно колачето и некој пејач Билал.Ааа еве го. Сега имам дури две колачиња
Поаро го знам од книгите, филмови/серии/што и да е со него не сум гледал И аман бе, сите сменивте аватари, само јас и Спешл неЈа гледам серијата, само малку се затна некаде, немам одамна гледано
И тоа скоро сите (јас, анонимен, Стеф) некои старци.Поаро го знам од книгите, филмови/серии/што и да е со него не сум гледал И аман бе, сите сменивте аватари, само јас и Спешл не
Смените и виеПоаро го знам од книгите, филмови/серии/што и да е со него не сум гледал И аман бе, сите сменивте аватари, само јас и Спешл не
Па не можат само колачиња да бидатИ тоа скоро сите (јас, анонимен, Стеф) некои старци.
Ај и јас ќе ја ставам Дорис па ќе ви се придружамИ тоа скоро сите (јас, анонимен, Стеф) некои старци.
Аман со таа Дорис. Се репризираш како серии на РТС.Ај и јас ќе ја ставам Дорис па ќе ви се придружам