kristijan10
Добро-Познат Член
- 3,468
- 4,936
- 113
Ако е ова вистина.., не, не, неможав веќе.. стварно...Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа
Ако е ова вистина.., не, не, неможав веќе.. стварно...Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа
Ако е вистина, тоа е опсесија, не фанАко е ова вистина.., не, не, неможав веќе.. стварно...
Пофали се...мислам страшно....убаво ти напраила...муж толкав се загледал турски серии место да гледа спорт или да искочи со женската...тогаш дефинитивно ти не си фан...не можеме да се рамњаме со тебе...толку од мене...Со девојка ми се скаравме ми вика аман пак турска гледаш и велам да и ми го зеде далечинското. Јас по неа се стрчав по далечинското тогаш не снимав и се стрчав и на скалите се затепавме за далечинското и падна по скалите
Толку и од мене ти неможеш да се рамњаш со мене јас за турција за истанбул за турски серии буткам по скалиПофали се...мислам страшно....тогаш дефинитивно ти не си фан...не можеме да се рамњаме со тебе...толку од мене...
фали се ти само...немој да промашиш...немој егото да си го изгубиш жити се...кој многу се фали, има потреба луѓето да мислат дека е тоа така...а уствари не е така што да очекувам од муж кој се кара колку турски серии има изгледано...страшно...ама чувај си го егото, немој да ти избега, што ќе правимеТолку и од мене ти неможеш да се рамњаш со мене јас за турција за истанбул за турски серии буткам по скали
И од мене толку добра ноќОкеј мислам доста за вечерва! Добра ноќ..
И од мене толку добра ноќ
А јас што да очекувам од жена која се расправа со муж за турски серии.Хахаха што е ма мислиш лажам аааа дека имам изгледано многу туркишифали се ти само...немој да промашиш...немој егото да си го изгубиш жити се...кој многу се фали, има потреба луѓето да мислат дека е тоа така...а уствари не е така што да очекувам од муж кој се кара колку турски серии има изгледано...страшно...ама чувај си го егото, немој да ти избега, што ќе правиме
И јас го мислам тоа ДНОкеј мислам доста за вечерва! Добра ноќ..
Вие на крајот ќе си бидете како овие:Со девојка ми се скаравме ми вика аман пак турска гледаш и велам да и ми го зеде далечинското. Јас по неа се стрчав по далечинското тогаш не снимав и се стрчав и на скалите се затепавме за далечинското и падна по скалит
Жена да се расправа да ама маж не ми е ама воопшто нормално...јас на ден гледав по 10...не неделно...во еден ден...ама мислам да завршиме тука...доволно беше!А јас што да очекувам од жена која се расправа со муж за турски серии.Хахаха што е ма мислиш лажам аааа дека имам изгледано многу туркиши
А јас на ден гледав по 30 турски серии од 15.00 часот па до 3 ноќеска турска врз турска. Па секако маж ќе се расправа кога жената знае да води инат како козаЖена да се расправа да ама маж не ми е ама воопшто нормално...јас на ден гледав по 10...не неделно...во еден ден...ама мислам да завршиме тука...доволно беше!
Жените водат инат зашто се у право...нема жена да победиш...не се труди напразно...и 35 да си гледал пак она ќе победи...и стварно не се фали толку пошто стварно изгледа дека ништо уствари не гледаш...завршив за денес...јас треба да спијам...а ти гледај си турски серии до сабајле ако сакаш...ама пак ќе те надзборам!А јас на ден гледав по 30 турски серии од 15.00 часот па до 3 ноќеска турска врз турска. Па секако маж ќе се расправа кога жената знае да води инат како коза
тоа се 12 часа...една турска епизода е минимум 2 часа...тоа се 6 на ден Добра ноќА јас на ден гледав по 30 турски серии од 15.00 часот па до 3 ноќеска турска врз турска. Па секако маж ќе се расправа кога жената знае да води инат како коза
Мене ми се причини дека пишуваше дека таа тебе те бутнала. Оти си фан на туркиши, де.Сега Јована ќе лета по скали знаеш дека една личност бутнав по скали девојка ми ја бутнав по скали за тоа
Па да, веројатно го бутнала за да се одмазди.Мене ми се причини дека пишуваше дека таа тебе те бутнала.
Јас колку што гледам ти се напна дека не ти веруваме...јас само дискутирам...на вас мажите се ви е боцкање...не смее чоек ништо да ви каже...одма егото ви се напнува...ама нема везе...не се ни обидувај да ме надзбориш...верувај само си го трошиш времето место да гледаш уште некој серија...дека нели ти си рекордеротЈас ги гледав тие 2 часа секој ден по 1 час и вие сестри Јована и Ивана тука стена форумот само да боцкате.