Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
Знае ли некој колку ќе биди картата за „Аладин“ во Синеплекс?

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Има одличен италијански филм со исто име. Серијава мислам е по филмот. Одамна сакав да ја почнам. Само нека ја снимаат од сопревод, да ја гледам со наш превод.

Some Special

Добро-Познат Член
15,181
21,626
113
Лавот Турција има кажано дека не е дел од тимот на Сопревод, така да ме интересира од каде таа сигурност дека нема да ја снимаат оваа серија?

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Лавот Турција има кажано дека не е дел од тимот на Сопревод, така да ме интересира од каде таа сигурност дека нема да ја снимаат оваа серија?
Како па да не. Тоа хоби сигурно не го напуштил.

Инаку јас се двоумам што да погледнам во понеделник, дали Гомора на Алфа или Измама на Телма.

Some Special

Добро-Познат Член
15,181
21,626
113
Хобито да снима не го напуштил, тоа гарант, само реков дека тој самиот имаше кажано дека не е дел од тимот на Сопревод. Е сега се сомневам и дали тоа е точно. :406389:

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Сигурно не е точно. Сигурно е исплашен од продукциите кои забрануваат да се снимаат нивните серии, па затоа сега би се криел. :neznam:

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Точно не сум од сопревод тимот мада се истите , а хобито не сум го напуштил а турските серии ми се на број 1 се можам да прекинам со снимање само турските не. Сопревод ја снимаа Ранетиот орел но не и Гревот на нејзината мајка и Непобедливото срце. Мислам сопревод ќе снима само тоа што е гледано

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Хобиво ти е едно од тешките хобиња што постојат. Снимање секој ден, термини да знаеш на сериите кога се емитуваат, многу епизоди и сезони, зафаќа простор во хард диск.. Почнав така и јас да снимам некој филмови со превод, некој концерти и ставав на Јутјуб по нешто. Јас снимав преку стримови на VLC и тоа ја отежнуваше уште повеќе работата, сакав да почнам да снимам и некој серии балкански и се откажав од сето тоа затоа што бара пред се време а и немање простор за чување на снимениот материјал.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Точно не сум од сопревод тимот мада се истите , а хобито не сум го напуштил а турските серии ми се на број 1 се можам да прекинам со снимање само турските не. Сопревод ја снимаа Ранетиот орел но не и Гревот на нејзината мајка и Непобедливото срце. Мислам сопревод ќе снима само тоа што е гледано
Можеби имаат снимано, но не ги поставиле сеуште

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Хобиво ти е едно од тешките хобиња што постојат. Снимање секој ден, термини да знаеш на сериите кога се емитуваат, многу епизоди и сезони, зафаќа простор во хард диск.. Почнав така и јас да снимам некој филмови со превод, некој концерти и ставав на Јутјуб по нешто. Јас снимав преку стримови на VLC и тоа ја отежнуваше уште повеќе работата, сакав да почнам да снимам и некој серии балкански и се откажав од сето тоа затоа што бара пред се време а и немање простор за чување на снимениот материјал.
Инајтешко и најскапо хоби и колку серии имам прекинато до сега нетурски , а турските сите ги имам до сега

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Кое јако видео со папата! Знаев дека ќе има јаки зезанции :haha: Фчерашни :se poklonuva:::se poklonuva::

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Тука на форумов сите доаѓаме да коментираме за телевизија но искрено ме интересира колку реално и гледаме сите телевизија во животот.

Последни неколку години се послабо и послабо гледам тв. Највеќе сум на интернет.
Ако гледам тв тоа е кога можам попладне или навечер најчесто вртње по каналите, ретко да се задржам на некој конкретно канал Конкерно ако треба да гледам нешто на тв тоа најчесто е на Sport Klub тенис кога игра Ѓоковиќ.

Кога јас би живеел сам дома со жена, деца можеби и би се одлучил да откажам тв оператор, само интернет ако е возможно некој подобар побрз па со новиве телевизори да може да се гледаат филмови, серии и тв по потреба се преку интернет.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Реални се овие со рекламава. Се фалат без око да им трепне со проекти завршени од на ВМРО владеењето како да се од нивново сегашно владеење.

Не сакам да мешам политика на форумов но морав ова е ужас :off:

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
И јас не знам што е со ова.
На сите им е јасно дека ова се претходно завршени работи :neznam::haha:

И на сите им е јасно дека повеќе од две години, освен промена на името, ништо друго не се направи.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Само не знам како не им е срам да се служат со лаги кога цела држава знае дека тоа не се нивни завршени работи.