300 денари.Знае ли некој колку ќе биди картата за „Аладин“ во Синеплекс?
Зошто???Сопревод нема да ја снимаат тоа тешко
Како па да не. Тоа хоби сигурно не го напуштил.Лавот Турција има кажано дека не е дел од тимот на Сопревод, така да ме интересира од каде таа сигурност дека нема да ја снимаат оваа серија?
Можеби имаат снимано, но не ги поставиле сеуштеТочно не сум од сопревод тимот мада се истите , а хобито не сум го напуштил а турските серии ми се на број 1 се можам да прекинам со снимање само турските не. Сопревод ја снимаа Ранетиот орел но не и Гревот на нејзината мајка и Непобедливото срце. Мислам сопревод ќе снима само тоа што е гледано
Инајтешко и најскапо хоби и колку серии имам прекинато до сега нетурски , а турските сите ги имам до сегаХобиво ти е едно од тешките хобиња што постојат. Снимање секој ден, термини да знаеш на сериите кога се емитуваат, многу епизоди и сезони, зафаќа простор во хард диск.. Почнав така и јас да снимам некој филмови со превод, некој концерти и ставав на Јутјуб по нешто. Јас снимав преку стримови на VLC и тоа ја отежнуваше уште повеќе работата, сакав да почнам да снимам и некој серии балкански и се откажав од сето тоа затоа што бара пред се време а и немање простор за чување на снимениот материјал.