Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Зошто кај нас нема никој направено вакво видео?
Транспортер преку НТВ можеш да направиш вакво интервју, да го видиме музичкиот вкус на скопјани?

https://www.youtube.com/watch?v=JJQdq-1SkGM

Еве од Белград
https://www.youtube.com/watch?v=rGLlCSwoQa4

Загреб
http://www.youtube.com/watch?v=Gqdrv5vdUGc

Подгорица
http://www.youtube.com/watch?v=O4yx932S0Is

Њу Јорк
http://www.youtube.com/watch?v=tvHRUY0tBcs

Hook'O

Добро-Познат Член
1,431
61
48
Има некој промовирано страница на фејсбук? Како оди? Задоволни сте?

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Имаше некои видеа на интернет беа популарни дека не се ислплаќа, само ќе се зголеми спамот на страницата со некои си фанови од Индија или Африка и ќе се постигне спротивен ефект, затоа што ќе се покажува помала популарност кога ќе се поделата постоечките, природни активни членови, сега со повеќе лажни кои не се активни.

Најдобро е страницата природно да стекне фанови, се разбира ако се работи за некој валиден бизнис со луѓе кои реално се интересираат, тоа се постигнува кога луѓето кои ја користат услугата ќе поканат нови, а ако се работи за некоја реклама само, изгледа не е битно колку членови се лажни.

И ако се одлучиш за промоција, гледај да направиш добар филтер кому ќе му се прикажува рекламата.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Може да се исплати, ако одиш внимателно со таргетирањето и содржината која ја промовираш. Сепак, во денешно време според мене е далеку подобра опција, отколку да спамираш по фан страни со многу публика, ако сакаш да стекнеш вистинска читаност.

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
МИ НЕДОСТИГАШ:

- како дожд во пустина
- како државна фирма во Македонија
- како диплома на Амди Бајрам
- како А1 телевизија на народов
- како брак на Каролина Гочева
- како кариерата на Маја Вукичевич
- како лековите на Калиопи
- како талент на Елена Велевска
- како шармот на Драган Вучич
- како сексуалниот живот на Кајмакоски
- како Макфест на Вера
- како ТОШЕ ПРОЕСКИ на Македонија
- како фризер на Снеже Велков
- како јакната на Лешоски
- како харизма на Роберт Саздов
- како бомба у Сител телевизија...

:haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Денес, сабота, 14 јуни 2014, после долго боледување, во 71-та година од својот живот, почина Сем Кели, познат по толкувањето на ликот на германскиот капетан Ханс Геринг во серијата Ало Ало, чиј што лик го толкуваше во првите 4 сезони од серијата, како и краткото гостување во 7-та сезона, каде што преминува на страната на Сојузниците.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-27851420

Allo Allo star Sam Kelly dies at 70

14 June 2014

British actor Sam Kelly, best known for his roles in Allo Allo and Porridge, has died at the age of 70.

The Manchester-born star's agent Lynda Ronan said Kelly died peacefully after a long illness "bravely fought".

She said: "He does not leave any family but a host of friends who were his chosen family."

Former Doctor Who Colin Baker paid tribute on Twitter to his colleague from drama school, describing Kelly as a "lovely, funny, talented chap".

"Cannot believe that lovely Sam Kelly has died," he added. "So sad".

Baker studied alongside Kelly at the London Academy of Music and Dramatic Art in the 1960s.

A tribute also came from Quadrophenia film actor Phil Davis, who said on Twitter: "So sad to hear that Sam Kelly has died, a wonderful actor, a proper gent and one of the funniest men I ever had the pleasure of working with."

Kelly played Nazi captain Hans Geering in the first four series of the BBC's 'Allo 'Allo and prisoner Bunny Warren in Porridge. His other roles include the ITV sitcom Barbara and On the Up, in which he appeared alongside Dennis Waterman and Joan Sims,

Kelly starred alongside Ronnie Barker in Porridge

He also featured in the sitcom On the Up in the 1990s
Сем Кели
19 декември 1943 - 14 јуни 2014

Лесна му земја
нека почива во мир

R.I.P. :(

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Од денес календарски започнува летото, а случајно или не, од денес и температурите во пораст. Со среќа нека ни е, не чекаат три месеци пеколни горештини.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
А, времево надвор нема ни „л“ од лето. :luta: Белки од утре ќе се разубави.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,749
6,113
113
Времево како да сме пролет , многу дожд и по некј час сонце ќе огрее и ќе се скрие под облаци.

Да не знаеш како да се облечеш.

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Од денес почнува жешкото. Утре сигурно ќе биде пекол.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,749
6,113
113
Jас сакам лето, во лето сум и роден ама па не сакам ептен да е премногу пеколно горештини, не бар во македонијава каде има премногу згради и автомобили . Автомобилите уште повеќе прават да е топло, а од премногу згради неможе ветерче да дувне навечер.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Beauty напиша:
Чекај, се радуваш за тоа?

Јас плачам.
Ау ептен, радо би се печел, би горел од жештини, би седел 24/7 под клима уреди, би се ладел во море, би пиел ладен пијалок. Реално мене зимото НЕ МОЖЕ ама баш буквално не може да ме стопле, колку и да сум облечен надвор не ми е убаво, мразам зимо, мразам снег и факт е тоа. Уште повеќе мразам дожд, иако го сакам кога сум внатре а не излезе надвор. Роден сум на 20 септември, еден ден пред почетокот на есен, така да може да се рече дека спаѓам во “летните луѓе“ 334545

Патем летните вечери 334545 334545 тој мирис е незаменлив за ништо!

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Мене лето во Скопје ми е умирачка. Зимските месеци и мене ми се многу поомилени. Периодов со дожд исто ми дојде многу добро.

Кога сме кај клима уредите, колку често ги користите дома, дали ноќе ги користите, или отварате прозори?

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Beauty напиша:
Мене лето во Скопје ми е умирачка. Зимските месеци и мене ми се многу поомилени. Периодов со дожд исто ми дојде многу добро.

Кога сме кај клима уредите, колку често ги користите дома, дали ноќе ги користите, или отварате прозори?
Тоа е веќе друго со Скопје, да, можам да потврдам дека денски во Скопје е неподносливо, јас не сум седел додуша оние критичните месеци јули и август, али сепак баш не ми смета ептен пошто колку и да ми е жешко ќе се пикнам некаде под ладно. Сега моментално уште една недела сум таму, и ми се погоди времето променливо, чадорот нон стоп си го носам, исто како да сме во Англија се почувствував. Во Кавадарци е друго во лето, башка живеам во близина на паркот и за 2-3 степени е секако пониско од центарот.

За клима, во дневната ми е доста ладно секое лето преку денот, навечер станува жешко и може некогаш да се вклучи клима. А за во собата кај што спијам најчесто прозорецот го отварам, дури и спијам со него :) Иако не ми смета ни клима, ниту здрвен, ниту глава е сеа што ептен е штетна и после може да има последици тоа е друго :)

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Ја користи некој промоцијата на ВИП "бесплатен" фејсбук? Ја активирав пред некој ден и ја прашав таа вработената дали ќе ми зема пари ако чатувам, гледaм слики и слично, таа ми вика "Не, дечко, без гајле, бесплатно е". Ама, приметив дека ми зема пари, не многу ама сепак цица. И, вчера пак и се јавив. И велам "Ми рековте дека фејсбукот е бесплатен а сепак ми зема пари". Почна да се правда демек од апликацијата било, во позадина нешто си абдејтовала ова она, ме мафта. А, јас дури не дозволам не се абдејтова ништо. Арамии сето!

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Оф ќе си имаат многу проблеми со таа промоција, телефоните си работат во позадина, не можеш да го запреш тоа на андроид и на ајфон. И каква им е таа промоција само фејсбук, не сме 2009, луѓето не користат само фејсбук.