Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
видеово го имам гледано уште првиот пат кога Кајмакоски се појави на аудициите . Но не е нешто кое би требало да се пише на портали .

Ајде ова што скокаше банџи ќе разберам ,ама ова го имаат направено многумина и не е којзнае што .

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
SomebodyUnique напиша:
Dexter напиша:
и кога би биле емитувани денес, повторно би уживале огромна гледаност.
Аха, утре сабајле.
Не си квалификуван за да коментираш за постари серии кои не си ги гледал.

Затоа држи се до твоите Телемундо позери и не се мешај во дискусии кои не ги разбираш.

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
^
Под тоа „Аха, утре сабајле“ да не мислел дека нема да бидат повторно емирувани :)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Во тој случај би го цитирал само делот "и кога би биле емитувани денес", а не се до крајот на реченицата.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Значи, убаво си мислев: и да бидат репризирани (што нема никаква шанса) нема шанси да бидат гледани!!! Латино веќе не се гледа. Изгледа ти, Декстер, не си во тек со состојбите на македонските телевизии. :neznam: А, и не гледам Телемундо, всушност никакво латино не гледам. Онака, само да знаеш. :namignuva:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Твојот коментар повеќе се однесува на состојбата во македонските телевизии, додека мојот коментар се однесуваше на квалитетот на теленовелите кои беа спомнати.

Воопшто не ме интересира што гледаат пензионерите и повозрасните, ме интересира што гледам јас, а знам дека не сум единствен во Македонија кој би го оставил вклучен телевизорот доколку се репризира некоја теленовела од 1990-те години.

А ако не гледаш воопшто латино, тоа си е твој избор, секој си има свој вкус.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Вчера, четврток, 13 март 2014, во 41-та година од својот живот, трагично загина една од најголемите легенди на македонскиот фудбал во независна Македонија, директорот на македонската национална репрезентација во фудбал, Петар Милошевски.

http://www.sitel.com.mk/mk/golem-shok-za-makedonskata-javnost-petar-miloshevski-zagina-vo-soobrakjajka

Голем шок за македонската јавност: Петар Милошевски загина во сообраќајка

14. MARCH 2014 - 8:30

Директорот на Фудбалската репрезентација на Македонија, Петар Милошевски загина во сообраќајна несреќа што се случи синоќа во 23:35 часот на магистралниот пат Крива Паланка - Куманово кај клучката во населбата Карпош.

Во несреќата се повредени претседателот на Фудбалската федерација на Македонија Илчо Ѓорѓиоски и уште две лица - З.З. (1980) и Р.И. (1990).

Според сознанијата на полицијата, возилотото „Пежо“ со кое управувал Ѓорѓиоски се судрило со комбе управувано од Ж.Б. (1952) од кумановското село Малитино, кој исто така е повреден во несреќата.

Сите повредени се пренесени во Клиничкиот центар во Скопје.

Петар Милошевски беше поранешен голман на македонската репрезентација и на неколку странски клубови како Трабзонспор, Малатијаспор, Себатспор, Енозис, а бранеше во Пелистер и во Вардар.
Петар Милошевски
6 декември 1973 - 13 март 2014

Лесна му земја
нека почива во мир

R.I.P. :(

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Dexter26 напиша:
Твојот коментар повеќе се однесува на состојбата во македонските телевизии, додека мојот коментар се однесуваше на квалитетот на теленовелите кои беа спомнати.
Па, затоа велам и јас, дека со оглед на состојбата на мк телеизии нема шанси да се дава латино а не па реприза на некоја од 90'. И јас порано гледав латино и мило би ми било да има некој специјализиран канал што би изрепризирал досега се' латино што беше, почнувајќи од најстарото. Има шанси кабелскиве оператори хрватската Дома да ја пуштат? Tаму има добри репризи.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Завчера, вторник, 18 март 2014, во 82-та година од својот живот, од засега сеуште непознати причини, почина една од најголемите актерски легенди на просторите на поранешна Југославија, Душак Почек.

http://www.sitel.com.mk/mk/pochina-akterot-dushan-pochek

Почина актерот Душан Почек

20. MARCH 2014 - 15:12

Познатиот српски актер Душан Почек починал на 18-ти март во Белград во 82-тата година од животот.

Една од улогите по која публиката го памети е Јездимир Ускоковиќ во популарната серија „Подобар живот“ (Бољи живот).

Но и по оние улоги кои ги играл во сериите и филмовите „Пат околу светот“, „Боксерите одат во рајот“, „Љубов на селски начин“, „Врел ветер“, „Камионџии“.

Веднаш по завршување на Академијата дојде во Белградскиот драмски театар, каде што бил до самото пензионирање.

На Интернет може да се најде констатацијата дека Почек бил „сајбер пензионер“ бидејќи бил активен кога станува збор за новите технологии и Интернет сферата.

\Netpress
Душан Почек
?? мај 1932 - 18 март 2014

Лесна му земја
нека почива во мир

R.I.P. :(

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
Стварно добар глумец бил ,го имам гледано во Бољи Живот глуми многу добро
Лесна му земја
нека почива во мир

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Mене ми текнува на него од Среќни луѓе, срце беше таму.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
Знам дека Крис не сака тука да има зборување за политика но јас да прашам

Дали ви се јавувале за анкетирање на тлефон околу избориве ?

Мене денес ми се јави една жена која зобруваше 100 на саат ,и 10 минути и можда повеќе ми поставуваше прашања . Пола од прашањата не ги разбрав од што збори брзо па морав да ја прашувам . Едно време си викам у себе аман жено остајме раат и онака многу политика и не ме интересира па и исклучив и таа пак се јави за да продолжи со анкетирањето :haha: и се извинив нормално за тоа што и искучив и таа изгледа свати дека не ми е до анкетирањево и ми рече уште едно прашање и готово.

И прашањава цело време слични

Доколку на листата за гласање биде Тодоров или некоја таму од СДСМ за кого би гласале ?

и така се вртеа прашањава цело време истото прашање само менуваше една личност од СДСМ или ВМРО ДПМНЕ.

Beauty

Администратор
49,895
61,921
113
Полошо е да и исклучиш отколку културно да и речеш дека не сакаш да одговараш на прашањата.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,751
6,113
113
Beauty напиша:
Полошо е да и исклучиш отколку културно да и речеш дека не сакаш да одговараш на прашањата.
Да ама не ни помислив на почеток дека е за избориве ,а нити па ја разбрав од тоа 100 на саат зборување .

Знам сигурно цел ден тоа работи и сама знае дека одзема време па зборува убрзано ама некој не може да ја разбере што зборува.

Еднаш на татко ми така му се јавија на сред ручек време и окапа исто 10 минути и повеќе на телефон.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Мене два пати ми се јавија, еднаш на мобилен еднаш на фиксен.

Се се погодува јас да се јавам, и ги отерав кажувајќи им дека не сум полнолетен и не се разбирам во политика. .1.