кога ќе ги видам овие од телеграф какви се глупости објавуват ми се иде да се отруам!!
http://www.telegraf.mk/zabava/117999-ka ... drim-video
http://www.telegraf.mk/zabava/117999-ka ... drim-video
Не си квалификуван за да коментираш за постари серии кои не си ги гледал.SomebodyUnique напиша:Аха, утре сабајле.Dexter напиша:и кога би биле емитувани денес, повторно би уживале огромна гледаност.
Петар Милошевски14. MARCH 2014 - 8:30
Директорот на Фудбалската репрезентација на Македонија, Петар Милошевски загина во сообраќајна несреќа што се случи синоќа во 23:35 часот на магистралниот пат Крива Паланка - Куманово кај клучката во населбата Карпош.
Во несреќата се повредени претседателот на Фудбалската федерација на Македонија Илчо Ѓорѓиоски и уште две лица - З.З. (1980) и Р.И. (1990).
Според сознанијата на полицијата, возилотото „Пежо“ со кое управувал Ѓорѓиоски се судрило со комбе управувано од Ж.Б. (1952) од кумановското село Малитино, кој исто така е повреден во несреќата.
Сите повредени се пренесени во Клиничкиот центар во Скопје.
Петар Милошевски беше поранешен голман на македонската репрезентација и на неколку странски клубови како Трабзонспор, Малатијаспор, Себатспор, Енозис, а бранеше во Пелистер и во Вардар.
Па, затоа велам и јас, дека со оглед на состојбата на мк телеизии нема шанси да се дава латино а не па реприза на некоја од 90'. И јас порано гледав латино и мило би ми било да има некој специјализиран канал што би изрепризирал досега се' латино што беше, почнувајќи од најстарото. Има шанси кабелскиве оператори хрватската Дома да ја пуштат? Tаму има добри репризи.Dexter26 напиша:Твојот коментар повеќе се однесува на состојбата во македонските телевизии, додека мојот коментар се однесуваше на квалитетот на теленовелите кои беа спомнати.
Душан Почек20. MARCH 2014 - 15:12
Познатиот српски актер Душан Почек починал на 18-ти март во Белград во 82-тата година од животот.
Една од улогите по која публиката го памети е Јездимир Ускоковиќ во популарната серија „Подобар живот“ (Бољи живот).
Но и по оние улоги кои ги играл во сериите и филмовите „Пат околу светот“, „Боксерите одат во рајот“, „Љубов на селски начин“, „Врел ветер“, „Камионџии“.
Веднаш по завршување на Академијата дојде во Белградскиот драмски театар, каде што бил до самото пензионирање.
На Интернет може да се најде констатацијата дека Почек бил „сајбер пензионер“ бидејќи бил активен кога станува збор за новите технологии и Интернет сферата.
\Netpress
Да ама не ни помислив на почеток дека е за избориве ,а нити па ја разбрав од тоа 100 на саат зборување .Beauty напиша:Полошо е да и исклучиш отколку културно да и речеш дека не сакаш да одговараш на прашањата.