ТВ Реклами

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Dexter26

Добро-Познат Член
4,090
413
83
aleksCASKA напиша:
Искрените реклами на Џек Хантер не се ТВ реклами, но барем се искрени. :haha:

Нека е жив и здрав Џек Хантер и нека продолжи со неговиот серијал Искрени реклами.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Онаа нована на Цедевита ептен ме нервира. Пуц Пуц Пуц... :off:

Transporter

Активен Член
521
222
43
M@RKO напиша:

Мене оваа реклама ми е баш симпатична и одлично е изработена за таргет групата, не за тебе и за мене, туку за мали деца кои гледаат телевизија и после рекламава треба да ги напнат родителите да им купат пуц-пуц.
За разлика од рекламата „Не стој Доне Донке“ погоре, ова е океј и ја сфаќаме приказната и пораката.

Transporter

Активен Член
521
222
43
M@RKO напиша:

Мене оваа реклама ми е баш симпатична и одлично е изработена за таргет групата, не за тебе и за мене, туку за мали деца кои гледаат телевизија и после рекламава треба да ги напнат родителите да им купат пуц-пуц.
За разлика од рекламата „Не стој Доне Донке“ погоре, ова е океј и ја сфаќаме приказната и пораката.

Transporter

Активен Член
521
222
43
M@RKO напиша:

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Transporter напиша:
Само се измислуваат некакви глупости од храна во светов за да ги мамат децата а родителите да трошат пари.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Новогодишната на Кока Кола пак истата со пеењето на Влатко Лозаноски.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Вива сокови со зимска новогодишна реклама. Сам дома со Меколи Калкин копија.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Новата реклама на VIP за оскарите со Миланка.

Beauty

Администратор
50,354
62,800
113
Интересна е новата реклама на Жито Лукс за интегрални лебови. Песната Кога те нема е во рекламата.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Нова новогодишна и божиќна реклама на Кока Кола. Подолга и различна од предходните, повеќе е како краток филм.

Кај нас а и во светов на тв сигурно прв ден ќе се емитува целосна верзија и после ќе иде ваква кратенава верзија.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Новата реклама на Скопско со етно модерна песна.

Мислам закасниле со пуштање зимска реклама. Ваква реклама мислам веќе требаше уште од јануари/фебруари да се прикажува по телевизииве.

Steff

Добро-Познат Член
34,081
45,663
113
Кој не научи овој комплет број за Вулетови намештаји, не комуницирам со него во 2021:

Плус четри три шес девет девет један један шес два осам седам четри седам :yes: :yes: :yes:

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Oдлична реклама. Најдоброто на едно место Каролина, Лозано, Јелена Јованова, Катарина Ивановска, Никола Ристановски

Beauty

Администратор
50,354
62,800
113
Вештачка реклама, не гледам никаква поента што ги набутале фациве.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,080
6,395
113
Точно вештачки изгледа. Пола од овие познативе во рекламава мислам дека никад не пијат кафе баш од Паскалин.

Но супер што им текнало некој сите овие да ги стави во една реклама.