Dexter26
Добро-Познат Член
- 4,090
- 413
- 83
Искрените реклами на Џек Хантер не се ТВ реклами, но барем се искрени.aleksCASKA напиша:
Не се нормални
Нека е жив и здрав Џек Хантер и нека продолжи со неговиот серијал Искрени реклами.
Искрените реклами на Џек Хантер не се ТВ реклами, но барем се искрени.aleksCASKA напиша:
Не се нормални
Мене оваа реклама ми е баш симпатична и одлично е изработена за таргет групата, не за тебе и за мене, туку за мали деца кои гледаат телевизија и после рекламава треба да ги напнат родителите да им купат пуц-пуц.M@RKO напиша:Онаа нована на Цедевита ептен ме нервира. Пуц Пуц Пуц...
Мене оваа реклама ми е баш симпатична и одлично е изработена за таргет групата, не за тебе и за мене, туку за мали деца кои гледаат телевизија и после рекламава треба да ги напнат родителите да им купат пуц-пуц.M@RKO напиша:Онаа нована на Цедевита ептен ме нервира. Пуц Пуц Пуц...
Само се измислуваат некакви глупости од храна во светов за да ги мамат децата а родителите да трошат пари.Transporter напиша:Мене оваа реклама ми е баш симпатична и одлично е изработена за таргет групата, не за тебе и за мене, туку за мали деца кои гледаат телевизија и после рекламава треба да ги напнат родителите да им купат пуц-пуц.
За разлика од рекламата „Не стој Доне Донке“ погоре, ова е океј и ја сфаќаме приказната и пораката.
Мене името ми е врв хахахахахахахЛелее, каква е оваа реклама за некои си паштети Кораб Трница