Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
20,594
7,603
113
Врска немав за овој кандидат за градоначалник за Тетово.

Која партија е ова знае некој?

Beauty

Администратор
53,197
67,589
113
Леле луѓеее
Па толку е од Данела уствари, ќе ни ја нема веќе.

Ќе умрам значи каква појава беше :plac: Ако постоеше нешто живо и мртво со кое не се раскара, еве на.

Beauty

Администратор
53,197
67,589
113
За све, 4 ливчиња се во Скопје.
За Ск, советници Ск, општина и советници општина

Beauty

Администратор
53,197
67,589
113
Ау ау ау
Па ова е бетер од 2021.
Изгледа партал направиле Вмро.
Сдс невиден дебакл ауу

Боже мили :religiozen:

Steff

Добро-Познат Член
37,346
49,544
113
Треба да се гласа и поддржувам апсолутно да се искористи бирачко право ама мене сликава ми е пресмешна :haha:

Beauty

Администратор
53,197
67,589
113
Тоа од кое се плашев, се оствари. Народов си го сака Вмро, а единствена опозиција која постои кај младото гласачко тело е Левица, што е премалку во споредба со тоа колку гласачи треба да има опозиција.
СДС е за греота, но договорот со Бугарија и ветото од ЕУ ради тој договор мислам ги столчи како партија, ги уби во поим.

Steff

Добро-Познат Член
37,346
49,544
113
Тоа од кое се плашев, се оствари. Народов си го сака Вмро, а единствена опозиција која постои кај младото гласачко тело е Левица, што е премалку во споредба со тоа колку гласачи треба да има опозиција.
СДС е за греота, но договорот со Бугарија и ветото од ЕУ ради тој договор мислам ги столчи како партија, ги уби во поим.
Да ама проблемот со Левица е што за разлика од СДС и ВМРО нема страначка инфраструкруктура. Мислам што да зборуваме кога немаат кандидати за сите градови. И затоа ВМРО растури, народ си сака лажни патриотски опции.

За СДС се скрос согласувам. Мене лично (како социјалдемократ) ми е жал што Македонија нема вистинска социјалдемократска партија туку оваа смехотека како СДС (ама тоа генерално е проблем со повеќето европски држави, оавен евентуално скандинавски).

Steff

Добро-Познат Член
37,346
49,544
113
Амар влезе во втор круг за градоначалник на Скопје. :bravobravo::190950::yes: Прв пат во историјата борбата во вториот круг нема да биде ВМРО-ДПМНЕ vs. СДСМ.
Значи има и втор круг за градоначалници?