Политика и економија

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
17,381
14,029
113
Јас сум изненаден како на велико се коментира кај тој кандидатот на Левица за Скопје, и тоа со погрдни зборови

Прво, сериозно знаат кој е он со име и презиме?
Второ, за толку кратко време успеаја да го проценат па уште навреди?
Трето, зашто најголеми ѕвезди овде ни се политичариве??

Beauty

Администратор
53,138
67,475
113
Прво, сериозно знаат кој е он со име и презиме?
хахахаха, ма све се знае бре. Не само он, се знаат советници, градоначалници на Гази Баба, Трубарево, Делчево, Македонска каменица, све се знае хахаха
Второ, за толку кратко време успеаја да го проценат па уште навреди?
Цццц а што го навредуваат?
Леле доста. Луѓе без никаква активност и цел во животот, по цел ден се збори и труби и оправаат политичари и некои нискоморални инфлуенсери. До каде дојдовме, боже.
Трето, зашто најголеми ѕвезди овде ни се политичариве??
Затоа што немаме други ѕвезди ала Тоше, Кире Лазаров - скромни, паметни, успешни, настроени со погледи кон Европа и светот. И во недостиг на некој со кој ќе се гордеат луѓево пукнати за гордост, ете најдоа замена во политичари. Не е народот крив што Каролина и Калиопи се страшно мрзливи и што цел интернет простор е исполнет со одвратни новопојавени инфлуенсерски ѕвездетини кои немаат грам мозок и талент.
И не само во музика, немаме ни телевизиски ѕвезди за да се коментира тоа.

Beauty

Администратор
53,138
67,475
113
Па тоа е, они бараат авторитет, некој со кој ќе се гордеат.

Леле колку ми е најубаво откако сфатив дека овие политичари се ништо повеќе од мене, и никогаш нема да ги гледам како авторитет или да им се плашам. Помина тоа време

M@RKO

Добро-Познат Член
20,549
7,574
113
Искрено за локалниве за градоначалник во мој град немам желба ниту сум се определил за кого да гласам.

Some Special

Добро-Познат Член
16,179
23,236
113
Јас сум изненаден како на велико се коментира кај тој кандидатот на Левица за Скопје, и тоа со погрдни зборови
Пардон? Тоа сигурно се штабски ботови, нема друго. Му ги имам видено спотовите на Амар и некои од неговите изјави/настапи, и одличен е. Скопје нема подобар кандидат од него.

24 имаа организирано дебата со сите кандидати за градоначалници на Скопје. Орце Самка побегуља не се ни појави. А на Амар алал да му е. Зборување како никој друг, во еден здив. На другите џабе им е и возраста, и искуството. На Амар не му се ни до колена.

Beauty

Администратор
53,138
67,475
113
Пардон? Тоа сигурно се штабски ботови, нема друго. Му ги имам видено спотовите на Амар и некои од неговите изјави/настапи, и одличен е. Скопје нема подобар кандидат од него.

24 имаа организирано дебата со сите кандидати за градоначалници на Скопје. Орце Самка побегуља не се ни појави. А на Амар алал да му е. Зборување како никој друг, во еден здив. На другите џабе им е и возраста, и искуството. На Амар не му се ни до колена.
Дечкото убаво збори ама нема искуство. Но во моментов тоа е небитно затоа што другите два избора се :
- залутана жена кандидат на веќе небитната СДС
- вмровски модел класичен уште од Груевски време со нападност и неверојатна криминогеност во генот

alek

Добро-Познат Член
805
289
63
Значи ако на вмро и сдс им се дава шанса 30 години да не крадат може и на левица да им дадеме шанса па макар не краделе, и не немора да е тоа левица нека биде и некоја друга партија ама промени да има.

Beauty

Администратор
53,138
67,475
113
Луѓе ја мислам ние не сме свесни дека народов ги обожава тие две партии, конкретно Вмро. Народов си живее во изолиран свет, за народов е нормално и прифатено да се местат тендери, да ги краде патриотска партија, наместо непатриотска, да им се сервира иста пропаганда со децении, не за џабе викам - народов живее во 90ти години.

Beauty

Администратор
53,138
67,475
113
Ќе биде секако, само прашањето е дали премногу ќе се гласа за неа или не, тоа ме чуди само