Па нели таму беше оној гостин што пееше и свиреше гитараСтефффф
Гледајјј
Вака беше твоја Канал 5![]()
Секое сабајле свиреа со Роберт и МиленчеПа нели таму беше оној гостин што пееше и свиреше гитара![]()
Ма знам тоа, јасно ми еСекое сабајле свиреа со Роберт и Миленче
Ова е пародија![]()
Зашто тројцава ми се тотално небитни ?Богдан Илиевски објави видео како Мечка од Инфомакс имал состанок со Заев.
![]()
“Нема вечни непријатели, има вечни интереси” Согласни со цитатот? Јас не. Добро, зошто? | By Богдан | Facebook
“Нема вечни непријатели, има вечни интереси” Согласни со цитатот? Јас не. Добро, зошто?www.facebook.com
Доста со глупостиПобитен ми е дури и створот Руби
Ја прочитав некаде да се уапсени сите градоначалници на Кочани од 2012 до денес
Точно е тоа! Од вчера! Да се надеваме дека ова е само почеток.Ја прочитав некаде да се уапсени сите градоначалници на Кочани од 2012 до денес
Браво ако е така
Има ете инфо дека е влезено во Општината. Ма све ќе си проговорат сами, луѓето се такви скроени за да си спасат гз или да си намалат казна, ќе кажат све кој што правел. Слушај ме.Точно е тоа! Од вчера! Да се надеваме дека ова е само почеток.
Ма треба и по министерства и администрација, се да уапсат од тие што се одобрувале од 2012 до денес, а не само тие од лани (ама не верувам искрено до толку).
Играат на картата на младината, на многу од младите им се допаѓа пристапот од политичка партија чии што пратеници не се фаќаат на орото како останатите опозициски или владејачки партии, туку си тераат свои политики. Бидејќи тоа ги прави поинакви од останатите, се разбира.Збориш за српската студентка ?
Ма она фино лепо објасни, ништо погрешно не кажа и напротив, докажа дека све е тоа резултат на 12 годишното владеење од кое не се задоволни, без никакво руско америчко или било какво влијание, така да скрос све топ за девојчето.
Ама нашиве ниски умови, тоа е жалосно.
Дури и свесно кажуваат - мора да го искористиме ова што се деси![]()
Ма она фино лепо објасни, ништо погрешно не кажа и напротив, докажа дека све е тоа резултат на 12 годишното владеење од кое не се задоволни, без никакво руско америчко или било какво влијание, така да скрос све топ за девојчето.
Сташа Цветковиќ е името на „инструкторката“ за правење дестабилизација и злоупотребување на трагедија од Кочани. Студира архитектура во Белград. Можно е да е поврзана со тајни служби кои имаат за цел да го прелеат српското сценарио во Македонија.
Од информациите кои пристигнаа до нашиот медиум Сташа заедно со членовите на Левица имала повеќе состаноци чија цел е српско сценарио во Македонија. Ваквите состаноци се случувале во текот на претходната недела, а според нашите информации тие започнале само два дена по трагедијата.
Во продолжение може да го погледнете видеото од состанокот чија цел била српско сценарио во Македонија. Крајна цел била хаос и дестабилизација, а за членовите на Левица се координирале со Белград.
Сташа Цветковиќ има чести медиумски појавувања во Србија. Се јавува во улога на „експерт“ за студентите и се појавува како активист кој се бори за правата на младите луѓе.
![]()
Од видеото кое е достапно на социјалните мрежи станува јасно дека таа има отворен обид да се пренесе криза однадвор во Македонија.