Аман бе, колку пати те фаќа полиција тебе последниов период?Едно прашање, смее полицаец да ми слика лична карта? Разбирам да ме проверат во систем додека ме застанал, ама да ми слика приватен документ?
Зависи за што точно, но најдобро е да се обратиш на две места: прво во Агенција за заштита на личните податоци а второ во Внатрешна контрола при МВР.Едно прашање, смее полицаец да ми слика лична карта? Разбирам да ме проверат во систем додека ме застанал, ама да ми слика приватен документ?
Прашај ја братучедка ти дали за локални избори гласала за Српче или за Богац. Тоа ќе ви ја разреши мистеријата под која општинска капа припаѓање ооо вие премногу паметни луѓенца.
Капиштец на центар припаѓа
Братучетка ми живее во тој дел и спаѓа под општина карпош
А стварно се за никаде полициски час дадоа во државата за да ја уништат турската чаршија во скопје
Сестре ако ги прашуваш овие големи умови, ќе ти речат дека центар е до сити мол... Евентуално и до кај онаа зградата на Чифлиганец што е како американската пегла...А бре какво докажување, Капиштец си е општина Центар, зар треба да дискутираме за такви апсолутни вистини и факти? До Рузвелтова е Центар, потоа е Карпош.
Јас сум по Рузвелтова, апропо Карпош.А бре какво докажување, Капиштец си е општина Центар, зар треба да дискутираме за такви апсолутни вистини и факти? До Рузвелтова е Центар, потоа е Карпош.
Зависи од која страна на Рузвелтова си...Јас сум по Рузвелтова, апропо Карпош.
Инаку се јавив во полиција ми рекоа дека МВР ги издава, па може и да ја сликаат и дека ја сликал за да не ме задржува. Кога ќе запишел податоците, сигурно ќе ја избришал сликата.
Не се нервирај срце, во право си.Абе ти толку не сфаќаш?
Прво викаш во Капиштец сум, ама во Карпош.
После викаш - уствари од другата страна на Рузвелтова сум. Епа тоа не е Капиштец !
И овој така личи. Кој и да е.наркоман
Чекај бре, тек смо почели што би рекле соседите на север...Ау, денес рекорд, 107 нови. Ќе има ли крај на оваа одвратна криза?