Зошто малтретирање?igorao85 напиша:Абе договорено е да се оди на Џајковски ама некако многу ми е малтретирање тоа па јас најмногу штрајкувам ќе видиме што ќе излезе.
Нема ли да се собирашсо друштво!?M@RKO напиша:дома ,па можеби ќе излезам некаде да видам кој каде слави
оваа година ми е некако глупа како и обичен ден петок ич не се осеќа новата година и таа еуфорија ,нема снег не до толку накитено како порано во Тетово и се онака како секој ден обичен
Како тоа ќе излезеш да видиш кој кај ќе слави? Ќе шпиунираш низ прозорци?дома ,па можеби ќе излезам некаде да видам кој каде слави
Срцка ти, убави помин, можеби ќе ја почувствуваш вистинската ладна зима кога ќе талкаш низ улиците навечерM@RKO напиша:дома ,па можеби ќе излезам некаде да видам кој каде слави
оваа година ми е некако глупа како и обичен ден петок ич не се осеќа новата година и таа еуфорија ,нема снег не до толку накитено како порано во Тетово и се онака како секој ден обичен
Kочани е ист.Bobi напиша:Во Кавадарци почнува да се осеќа, градот е доста накитен, а и раздвижен е градот, сите купуваат нешто
не бре ќе излезам во 12 саат во некој кафич или дискач стварно не се се зезам а дома ќе бидам со еден мој другарLucasScott напиша:Како тоа ќе излезеш да видиш кој кај ќе слави? Ќе шпиунираш низ прозорци?
Он топик, јас во куќа во Влае со друштво, стандард.
ни мене не ме развесели а и некако брзо ми пројде 2010таMissy напиша:Јас немам никаква Новогодишна еуфорија. Како најобично излегување го сметам тоа утре. Ништо не ме развесели
Како се договарате така бе?! Ние на крај не можеме само другарите да се договориме не па цела генерација.Losteech напиша:Во изнајмен локал со цела моја генерација. Знам дека ќе си поминам јако.