Каде за Нова Година?

• Автор на оваа тема Phillip
  • Датум кога е започната темата

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Јас отидов да славам втора вечер најверојатно во некое кафанче прво па после у дискотека како логичен продолжеток на вчера :haha:. И да повлекувам се шо кажав лошо за да се оди на Џајковски. Значи како сум си поминал екстра беше, топ. Една од моите најубави нови години, се убивме од играње.За Никифор и Џајковски нели сите знаеме ама колку ме изненадил MC Conrad :se poklonuva:::se poklonuva:::se poklonuva:::se poklonuva:: Дечкото е луд стотка.Ама ептен луд. Се искршивме на партерот, нозе ме болат денеска неможам да одам :haha: Сакам пак:haha::haha::haha:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Вчера беше одлично. Непланирано голем дел мои колеги се собравме во ист ресторан, а и некои луѓе од средно кои долго време ги немав видено и беше прекрасно.
Останатиот план заради тоа што имавме многу колеги од други градови решивме поформален ручек место вечера да направиме и тоа беше одлично, па сите си заминаа во своите градови. А вечерва фамилијарна забава кај мене дома, прослава на роденден и се во едно. Одличен почеток на годината

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Вечерва беше 100 пати поубаво. Супер провод кај другар ми. Додуша и синоќа беше убаво, само на крајот немаше атмосфера и мораше дома да си заминам уште во 4 часот, што никогаш ми се нема случено за НГ. :)

Како и да е.. со позитивни мисли сум во 2011 :)

Крис

Администратор
4,813
11
38
M@RKO напиша:
не бре ќе излезам во 12 саат во некој кафич или дискач
ДИСКАЧ?

:haha::haha::haha::haha::haha: Марко да си жив и здрав, ти ако не ме насмееш кој друг... Јас прво бев на Плоштад затоа што колешка ми сакаше да го види Петар Грашо, па потоа во Дуомо, топ беше.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
А каде за оваа новогодишна ноќ? :mhhh:
Јас во Охрид со друштво од клас, ќе останеме неколку дена.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Јас имам можност за прослава во Охрид + Струга или овде во ресторант така да ќе видам што ќе изберам за ден-два

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Најверојатно ќе бидам со брат ми и неговата девојка дома или можеби ќе одиме во кафиќ ,најверојатно и 99% сигурен сум ќе се одлучиме за во кафиќ со повеќе друштво :D

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Missy напиша:
Јас имам можност за прослава во Охрид + Струга или овде во ресторант така да ќе видам што ќе изберам за ден-два

Сепак испадна ресторант. Охрид + Струга за некој друг празник ќе си ги искористам

Крис

Администратор
4,813
11
38
LucasScott напиша:
дома ,па можеби ќе излезам некаде да видам кој каде слави
Како тоа ќе излезеш да видиш кој кај ќе слави? Ќе шпиунираш низ прозорци?

Он топик, јас во куќа во Влае со друштво, стандард.

Леле кој легендарен пост! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Инаку јас ќе славам во Аеродром, во кафич.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Со другари/ки во еден изнајмен простор во центарот на градот. Ќе бидеме околу 30 души и ќе славиме два вечера. :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
лееј кај нас во Тетово ќе пее на плоштад Биг Мама ,уште Боки фали и Ферус и да ја испеат онаа за евровизија што им беше :haha:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Дечки, вечер да си поминете најубаво, на сите ви посакувам многу среќна година!

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Јас вечер одам на плоштад околу 8, потоа сме во стан кај другарка.
Среќна Нова година

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Среќна Нова година на сите, многу здравје, среќа, љубов па и пари и се што сакате да ви се исполни

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Среќна нова 2012 на сите! Се надевам ќе биде одлична како и претходната.
Иначе јас само што си дојдов и си поминав добро, барем подобро од минатите години :)

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
  • Автор на оваа тема
Среќна Нова Година! И јас сега се враќам,гласот неможам да си го познаам. :D

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас си поминав најубаво оваа година, се надевам таква ќе ми биде цела, исто и мојот глас не се препознава хахахаха лудоооо! Среќна нова година на сите.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Јас си поминав добро. Не нешто нај-нај ама саепак беше забавно. Инаку вчерашниот ден по законот на Марфи беше за мене и моето друштво. Започна со немање вода во пола, а можеби и цел град ама како и да е стасавме на забавата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Јас исто си поминав убаво иако малку се опив ,сепак убаво си поминав во домашна атмосвера со брат ми и неогват девојка и плус и братучетка и на од брат ми девојката :)