Каде за Нова Година?

• Автор на оваа тема Phillip
  • Датум кога е започната темата

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Среќна Нова Година на сите! Си поминав преубаво вчера и мене гласот ми беше циркус :haha: Малку претерав со вотките но сепак успеав некако да се отрезнам на крај.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Аа како да не, уште една вечер ми фали кафана :D

Вечер во паб на добра музика, после тоа во дискотека :)

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Јас во Лондон кај другар у стан.13души бевме собрани. Имавме караоке машина и измешано со алкохол ке ми треба добри недела дена да си го повратам гласот а и осетот врз телото. Исто така,со мамурлакот ке си се дружиме неколку дена,ама занемарувајки ги сите тие сајд ефектс,најлудата вечер во годината,баш најлудо ја поминав,и комотно можам да заклучам дека ми беше најубаво помината нова година.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Ana-Marija напиша:
Јас во Лондон кај другар у стан.13души бевме собрани. Имавме караоке машина и измешано со алкохол ке ми треба добри недела дена да си го повратам гласот а и осетот врз телото. Исто така,со мамурлакот ке си се дружиме неколку дена,ама занемарувајки ги сите тие сајд ефектс,најлудата вечер во годината,баш најлудо ја поминав,и комотно можам да заклучам дека ми беше најубаво помината нова година.
Лондон во ВБ, или има Лондон и во Канада? :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Па во London, Ontario си била за дочекот на новата година :)

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Среќна Нова година форумџии!!!!!
Јас сега се вратив од Охрид, предобро си поминав. Гласот ми е катастрофа. :D

Во Охрид немаше нешто премногу еуфорија освен во Тобако каде што буквално владееше треска за уплаќање на Лото и Бинго, ама ние си направивме да ни биде предобро.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
На точно 1 месец до Нова година дали веќе имате планови?
Ние 90% сме за некој ресторант стандард ова ама сепак оставаме и некој % веројатност да се смени нешто

Настрана од прославата... Дали сеуште купувате/праќате честитки на традиционален начин преку пошта и слично? Знам дека овој начин е заборавен поприлично ама сепак сакам кога ќе добијам честитка од некој или од некаде. Имам неколку онлајн пријатели со кои секоја година си праќаме честитки традиционално така да продолжуваме и оваа година. Плус јас купувам за најблиските во фамилијата, а и бидејќи дел од друштвото од факултет ни е од други градови и со нив си праќаме воглавно доколку некој не е во можност да дојди на прославата и сл.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Јас има шанси да одам во Прага со сестра ми но ништо не е сигурно. Се надевам дека ќе ми се исполни желбата, но не знам колкави се шансите. :)

А иначе ако не биде Прага сигурно во ресторан/кафана со друштво...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Уште не сум испланирал каде за дочекот на новата година ,треба веќе да се испланира

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Да ги вратиме малку новогодишниве теми. Оваа година комплетно без идеја каде да ја славме новата година. Пола се за во ресторан како по обичај. Имавме идеја за патување која за жал нема да се исполни баш за Нова година. Можеби при крајот на Јануари ќе испадни нешто