LucasScott
Нов Член
- 7,806
- 1
- 0
Без лична навреда, но ова ми е најглупавотѕо прашање кое некој може да го постави! “Каде за Нова година?!“
+1LucasScott напиша:Без лична навреда, но ова ми е најглупавотѕо прашање кое некој може да го постави! “Каде за Нова година?!“
Во Тетово кај што јас живеам ,нема ништо на плошад дури ни елка нема .Само може деновиве да се појават продавачите со тезги на плоштадот на новогодишни украси,петарди,честитки,балони...Missy напиша:Дали е направена програмата за на плоштади? Најискрено не знам ни во Прилеп кој ќе пее, а не пак на друго место.
5 дена е со пат, преку агенција од Скопје, две ноќевања во Виена, третиот ден пола се шета и се трга назад. Се посетуват повеќе места во Виена тие два дена, Шенбурн дворецот, Операта, Дунавска кула, за Нова година на плоштад има дочек а и утредента организирано се гледа на видеобим Виенскиот концерт.Beauty напиша:Lol, што убаво И каде ќе одите во Виена, знаете? Колку дена?
137 евра преку Фалкон... одлично си поминав, уживанции, си направив задоволство со Захер торта во најстарата слаткарница во Виена, Шенбурн не го посетив бидеќи бројката беше исполнета а и тоа го оставам за следната посета кога ќе одам на апсловентска екскурзија. Бев на Белведере, Дунавска кула, Операта, го гледаме Виенскиот концерт вчера утрото во паркот. Нова година во поинакво светло, немаше збиднување само на едно место туку на сите можни плоштади имаше стејџови со различна музика, од џез и Нина Симон музика, до класика, хаус, рок и слично. Очекував повеќе од огнометот само, може ради тоа што бев на друг плоштад а не кај што е катедралата па помалк се гледаше, се на се перфетноLucasScott напиша:Ги гледав сликите на ФБ Боби! Екстра! Колку чинеше?