Каде за Нова Година?

• Автор на оваа тема Phillip
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
  • Автор на оваа тема
Каде и со кого за Нова Година?

Јас стандардно со другари/ки.Оваа година главната забава ќе биде кај мене дома.Доцна почнавме да бараме место за изнајмување и се беше зафатено.:neznam:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Еве јас со баба ми и дедо ми од село ќе чекам Нова Година :haha: Се шегувам !!!

Па оваа година од школо се договоривме у кафич да чекаме, а после тоа незнаеме каде ќе продолжиме, оние моине дома нека се забавуваат

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Со другари/ки и јас сум оваа година во стан во Кисела Вода. Имам еднаш славено во стан (како што мислам дека и сега ќе биде) со викотници и лепливи подови уште пред 12 :haha: Инаку не ни е изнајмен, туку на другарка, а таму ќе биде изгледа и нејзиниот брат со неколку луѓе

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Дочек во ресторан со другари/ки најмногу се од соседството, наредната вечер прво фамилијарна вечера/забава после забава со колеги од факултет во стан

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Во куќа на другар од клас, ќе бидеме десетина души.
Сигурно ќе биде многу, многу подобро од лани кога бевме собрани едно 50-тина души во изнајмена куќа.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
До 12/1 кај другар ми, потоа сигурно во кафиќ. Ќе има и локали каде што ќе може да се оди и без резервација, така да сигурно нема цела вечер дома да ја поминиме! А.. и Нова Година ми е како секоја иста петочна/саботна вечер, само повеќе пиење, забава и честитување во 12 часот :)

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
  • Автор на оваа тема
igorao85 напиша:
Абе договорено е да се оди на Џајковски ама некако многу ми е малтретирање тоа па јас најмногу штрајкувам ќе видиме што ќе излезе.
Зошто малтретирање?
На мене ми е најубаво така за Нова Година на некој концерт.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
дома ,па можеби ќе излезам некаде да видам кој каде слави

оваа година ми е некако глупа како и обичен ден петок ич не се осеќа новата година и таа еуфорија ,нема снег не до толку накитено како порано во Тетово и се онака како секој ден обичен

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
  • Автор на оваа тема
M@RKO напиша:

оваа година ми е некако глупа како и обичен ден петок ич не се осеќа новата година и таа еуфорија ,нема снег не до толку накитено како порано во Тетово и се онака како секој ден обичен
Нема ли да се собирашсо друштво!?
А кога планираш?
На 50 години?

Ама сепак твој избор.:)

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Како тоа ќе излезеш да видиш кој кај ќе слави? Ќе шпиунираш низ прозорци?

Он топик, јас во куќа во Влае со друштво, стандард.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
M@RKO напиша:

Срцка ти, убави помин, можеби ќе ја почувствуваш вистинската ладна зима кога ќе талкаш низ улиците навечер :ehh:

Во Кавадарци почнува да се осеќа, градот е доста накитен, а и раздвижен е градот, сите купуваат нешто :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
LucasScott напиша:
Како тоа ќе излезеш да видиш кој кај ќе слави? Ќе шпиунираш низ прозорци?

Он топик, јас во куќа во Влае со друштво, стандард.
не бре ќе излезам во 12 саат во некој кафич или дискач:) стварно не се се зезам а дома ќе бидам со еден мој другар

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Јас немам никаква Новогодишна еуфорија. Како најобично излегување го сметам тоа утре. Ништо не ме развесели :smrk:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Missy напиша:
Јас немам никаква Новогодишна еуфорија. Како најобично излегување го сметам тоа утре. Ништо не ме развесели :smrk:
ни мене не ме развесели а и некако брзо ми пројде 2010та

Losteech

Администратор
663
0
0
Во изнајмен локал со цела моја генерација. Знам дека ќе си поминам јако. :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Losteech напиша:
Во изнајмен локал со цела моја генерација. Знам дека ќе си поминам јако. :)
Како се договарате така бе?! Ние на крај не можеме само другарите да се договориме не па цела генерација. :haha: