Екскурзии, патувања...

• Автор на оваа тема Missy
  • Датум кога е започната темата

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Не знаев каде да прашам,па еве тука најадекватно ми беше. Што мислите за ставање по 5653215364 слики на фејсбук од одредено патување? Мене лично ми е мн мизерно и лечење комплекси ми се. Ок ми е да ставам 10тина,20 слики кај што сум јас сликана со некој впечатлив објект или слично,али коа ке видам по милион слики од една зграда сликана од милион агли,од кожа ме вади :rolleye:

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Ana-Marija напиша:
Не знаев каде да прашам,па еве тука најадекватно ми беше. Што мислите за ставање по 5653215364 слики на фејсбук од одредено патување? Мене лично ми е мн мизерно и лечење комплекси ми се. Ок ми е да ставам 10тина,20 слики кај што сум јас сликана со некој впечатлив објект или слично,али коа ке видам по милион слики од една зграда сликана од милион агли,од кожа ме вади :rolleye:
Сите ги вади, не само тебе.

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Мислам дека само искомплексираните луѓе (и завидливи патем) може да ги извади од такт нешто такво. Јас немам против.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Мислам дека само искомплексираните луѓе (и завидливи патем) може да ги извади од такт нешто такво. Јас немам против.
Се сложувам во целост.

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Значи Bobi, Phillip и LucasScott, вие онака кул би го прегледале цел албум од 300 слики фаќани во интервал од 1 секунда, а?

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
А рековме дека ќе го гледаме!?
Ако ме интересира ќе го погледнам.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Нека ставаат слободно по милион фотографии, не ми смета, но никогаш не би ги погледнал. Од друга страна кога ќе видам албум со помалку фотографии со задоволство го гледам, посимпатично ми е.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Mulholland напиша:
Значи Bobi, Phillip и LucasScott, вие онака кул би го прегледале цел албум од 300 слики фаќани во интервал од 1 секунда, а?
Не, доколку сите бидат со градби, доколку има и со лица на нив зошто да не. Убаво е да се виде каде бил човек.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
И по 18 дена конечно во Македонија. Имав прекрасен одмор. А сега еве ме повторно со вас. :)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,091
415
83
DarkAngel напиша:
И по 18 дена конечно во Македонија. Имав прекрасен одмор. А сега еве ме повторно со вас. :)
Добредојде назад, DarkAngel.

Наредниве 3 дена ќе бидат екстремно топли, па или ќе те потсетат на прекрасниот одмор во кој уживаше, или ќе те уверат дека дефинитивно си назад во Македонија. :haha:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
И од мене една мала пауза, изутрина одам за Грција 8 дена. Се читаме наредниот викенд :huhu:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
  • Автор на оваа тема
Е па среќен пат и за во Грција. Јас имам уште 10тина дена во Прилеп па после почнувам со одмори