Екскурзии, патувања...

• Автор на оваа тема Missy
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
ако зборуваме патувања онака не школски ,најдобро сум поминал во Хрватска со мојте родители во градчето Корчула 10 дена и бев со автобус до Дубровник така убаво го видов и панорамски и во него прошетав градот е многу убав многу добри градби има ,,би сакал пак да идам пак да го видам Дубровник

Posh Girl

Нов Член
233
0
0
Најдалечното место кое го имам посетено е Америка. Таму бев 2 месеци минатото лето на посета кај роднини. Бев во Њу Џерзи, Њу Јорк, Јужна Каролина, а поминав и од Северна Каролина, Мериленд, Вашингтон и нколку други места.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
Posh Girl напиша:
Најдалечното место кое го имам посетено е Америка. Таму бев 2 месеци минатото лето на посета кај роднини. Бев во Њу Џерзи, Њу Јорк, Јужна Каролина, а поминав и од Северна Каролина, Мериленд, Вашингтон и нколку други места.
блазеси ти колку е добро да се види такви места кој често ги гледаме по телевизиите и по сериите и филмовите

Missy

Активен Член
3,198
2
38
  • Автор на оваа тема
Posh Girl напиша:
Да не ја посети и Carlo's Bakery во ЊуЏерзи?
Откако гледаме Cake Boss тоа му е желба на брат ми

Posh Girl

Нов Член
233
0
0
Missy напиша:
Да не ја посети и Carlo's Bakery во ЊуЏерзи?
Откако гледаме Cake Boss тоа му е желба на брат ми
Јас не ама моите братучеди биле таму. Не го гледам тоа шоу ама тие ми имаат кажувано за неверотатните торти.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Од секогаш сум ги прашувал тие што живеат надвор од Мкд што е тоа на што најмногу се радуваат кога ќе се вратат тука ( или што е тоа што најмногу им недостига кога се некаде таму...)? Дали е сонцето, земјата, пријателите....?

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Па најпрво се радуваш што повторно ке имаш можност да се дружиш со пријателите со кои си израснал,и што ке ги видиш роднините кои ти пружат љубов. После следуваат тие ситните задоволства што те праат среќна. Кафиња со другарки,храната Македонска што не си ја вкусил со години (ок мајка ми готви мак дома али пак..), ме прави среќна што ке се изнагледам убави,БЕЛИ,чисти луѓе,што ке се изнаслушам македонски каде и да одам. Ме прави среќна што ке го „вкусам“ Скопје,што ке го дишам воздухот во него и што ке функционирам тие 3месеци во него. Многу убаво чуство е коа се враќаш во нешто што ти буди убави сеќавања,во место каде што си растела...Ахх едвај чекам:jupi:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Се вратив. Не можеше да се споредува со школската екскурзија но сепак Германија е прекрасна земја. Минхен ми остави најголем впечаток. Предобра дружба со луѓе од други земји.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Од утре заминувам за Грција на одмор па оттаму продолжувам на камп со друштво. Од 9 јули повторно ќе бидам активен.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Среќен пат, а ти Боби добредојде и не ни бегај толку често :)