Екскурзии, патувања...

• Автор на оваа тема Missy
  • Датум кога е започната темата

Missy

Активен Член
3,198
2
38
  • Автор на оваа тема
Среќен пат. Убаво да си поминиш

Крис

Администратор
4,813
11
38
Среќно, нема да ти кажам да уживаш затоа што знам дека ќе го правиш тоа. :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
I am back. Исполнет со многу импресии и воодушевувања, Барселона, Кнежевството Монако и Кан ми останаа како омилени градови.

П.С Во Монако бевме на денот кога беше трката за стартни позиции, и чувството да се видат најбогатите луѓе и коли на едно место беше неописливо. :ehh:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
  • Автор на оваа тема
Bobi напиша:
I am back. Исполнет со многу импресии и воодушевувања, Барселона, Кнежевството Монако и Кан ми останаа како омилени градови.

П.С Во Монако бевме на денот кога беше трката за стартни позиции, и чувството да се видат најбогатите луѓе и коли на едно место беше неописливо. :ehh:
Добредојде... За Монако ти завидувам, отсекогаш се прашував какво е чувството на Ф1

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Не поминаа ниту 10 дена откако си дојдов, утре на полноќ заминувам за Германија преку невладина организација на екскурзија и работење на проекти. :uzivkanje: Од 18 јуни ќе ви бидам поредовно активен :)

Losteech

Администратор
663
0
0
Bobi напиша:
Не поминаа ниту 10 дена откако си дојдов, утре на полноќ заминувам за Германија преку невладина организација на екскурзија и работење на проекти. :uzivkanje: Од 18 јуни ќе ви бидам поредовно активен :)
Со среќа Боби, убаво да си поминеш. :)

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
најака екскурзија во моојот живот што сум ја имал од школо во средно е два пати во Крушево и матурска екскурзија во Будимпешта 3-4 дена

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Најдалеко патување до сега ми било во Кина 21 ден (13 дена на Хајнан и 8 дена во Шангај). А најубава екскурзија ми беше минатата година за полуматура.