Дискусии за цртани серии

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
17,470
14,144
113
Па нели таа верзија одеше и пред 10-15 години, и тогаш изгледаше свежо, а снимена пред 40 години. Американците во технологијата тогаш биле светлосни години пред нас.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,901
7,843
113
Ова е новата верзија.
Старата е од пред 40 години, зошто би ја емитувале таа :neznam:
Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.

А не е лошо и што понова верзија ќе емитуваат. Само никако не ми е јасно зошто го форсираат МРТ 1 сеуште за детска програма кога го имаат МРТ 5 детски тв канал.

Developerv2

Администратор
347
773
93
Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.

А не е лошо и што понова верзија ќе емитуваат. Само никако не ми е јасно зошто го форсираат МРТ 1 сеуште за детска програма кога го имаат МРТ 5 детски тв канал.
МРТ 5 Ѕвонче!

Beauty

Администратор
53,808
68,567
113
  • Автор на оваа тема

Абе тие немаат програма за еден канал, а ри па бараш за пет.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,901
7,843
113
Штрумфови истата верзија МРТ 1 што ја има и на Gley ја има.

Значи МРТ 1 некој од анимираните детски серии ги зема од Gley. Коцки со броеви го имаа предходно МРТ 1 а истиот го има на Gley.

Beauty

Администратор
53,808
68,567
113
  • Автор на оваа тема
Цртаниве серии, две српски серии, италијански две три мислам беа (Made in Italy, Around the world in 80 days) и филмови имаат нови.

M@RKO

Добро-Познат Член
20,901
7,843
113
Охооо, МРТВа решила да вложи нешто.
Мислам но не сум сигурен дека некој работи им се земени од Gley бидејќи таму ги има некој од истите цртани серии а и тие две серии српски за другото не знам дали го има на Gley не сум видел.

dallavera

Добро-Познат Член
3,764
4,485
113

Нов серијал од тимот на “Светот на Биби” за глобал пазар. Напред наши. :uzivkanje:

Beauty

Администратор
53,808
68,567
113
  • Автор на оваа тема
Не е ова на сликиве Биби или некоја слична ?
Биби и Боби мислам дека е нај најтоп бренд за деца, од серијата до целата содржина кукли играчки боенки ранци книги слагалици карти мемории итн.
Не знам колку Стела и Сани успеа ? Ако се водам по деца во моја околина, онда не

M@RKO

Добро-Познат Член
20,901
7,843
113
Биби и Боби мислам дека е нај најтоп бренд за деца, од серијата до целата содржина кукли играчки боенки ранци книги слагалици карти мемории итн.
Не знам колку Стела и Сани успеа ? Ако се водам по деца во моја околина, онда не
За Биби и Боби и за оваа новава анимирана серија е истиот цртач. Михајло Димитриевски - Тхе Мичо. Истиот тој црташе и за Еднооки.

Затоа ти делува исто.

dallavera

Добро-Познат Член
3,764
4,485
113
Зависи колкави се децата. Внук ми повеќе ги сака песничките од Стела/Сани на Јутјуб. Биби е за поголемки деца мислам

Beauty

Администратор
53,808
68,567
113
  • Автор на оваа тема
За Биби и Боби и за оваа новава анимирана серија е истиот цртач. Михајло Димитриевски - Тхе Мичо. Истиот тој црташе и за Еднооки.

Затоа ти делува исто.
Боже каков талент значи… свака му част