NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Зашто се МРТ.Ова е новата верзија.
Старата е од пред 40 години, зошто би ја емитувале таа
Зашто се МРТ.Ова е новата верзија.
Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.Ова е новата верзија.
МРТ 5 Ѕвонче!Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.
А не е лошо и што понова верзија ќе емитуваат. Само никако не ми е јасно зошто го форсираат МРТ 1 сеуште за детска програма кога го имаат МРТ 5 детски тв канал.
Абе тие немаат програма за еден канал, а ри па бараш за пет.Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.
А не е лошо и што понова верзија ќе емитуваат. Само никако не ми е јасно зошто го форсираат МРТ 1 сеуште за детска програма кога го имаат МРТ 5 детски тв канал.
Епа нека се исклучат ако немаат програмаАбе тие немаат програма за еден канал, а ри па бараш за пет.
Мислам но не сум сигурен дека некој работи им се земени од Gley бидејќи таму ги има некој од истите цртани серии а и тие две серии српски за другото не знам дали го има на Gley не сум видел.Охооо, МРТВа решила да вложи нешто.