Дискусии за цртани серии

• Автор на оваа тема Beauty
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,077
113
Па нели таа верзија одеше и пред 10-15 години, и тогаш изгледаше свежо, а снимена пред 40 години. Американците во технологијата тогаш биле светлосни години пред нас.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,736
6,099
113
Ова е новата верзија.
Старата е од пред 40 години, зошто би ја емитувале таа :neznam:
Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.

А не е лошо и што понова верзија ќе емитуваат. Само никако не ми е јасно зошто го форсираат МРТ 1 сеуште за детска програма кога го имаат МРТ 5 детски тв канал.

Developerv2

Администратор
337
751
93
Зошто да не ги емитуваат старите Штрумфови. Е сега не знам за старите цртани серии што некогаш ги емитуваа дали ги имаат во архива уште и дали имаат право да ги емитуваат.

А не е лошо и што понова верзија ќе емитуваат. Само никако не ми е јасно зошто го форсираат МРТ 1 сеуште за детска програма кога го имаат МРТ 5 детски тв канал.
МРТ 5 Ѕвонче!

Beauty

Администратор
49,878
61,886
113
  • Автор на оваа тема

Абе тие немаат програма за еден канал, а ри па бараш за пет.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,736
6,099
113
Штрумфови истата верзија МРТ 1 што ја има и на Gley ја има.

Значи МРТ 1 некој од анимираните детски серии ги зема од Gley. Коцки со броеви го имаа предходно МРТ 1 а истиот го има на Gley.

Beauty

Администратор
49,878
61,886
113
  • Автор на оваа тема
Цртаниве серии, две српски серии, италијански две три мислам беа (Made in Italy, Around the world in 80 days) и филмови имаат нови.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,736
6,099
113
Охооо, МРТВа решила да вложи нешто.
Мислам но не сум сигурен дека некој работи им се земени од Gley бидејќи таму ги има некој од истите цртани серии а и тие две серии српски за другото не знам дали го има на Gley не сум видел.