SomebodyUnique
Добро-Познат Член
- 6,400
- 3,140
- 113
Вакво нешто треба да оди секоја вечер. Ко порано.
Кој знае колку епизоди има од тоа Сказните на Биби.А колку има снимено досега од Биби и Боби ?
Сигурно нема стотици ?
Слично почнаа и оние Стела и Сани кој дури се со подршка од фонд за иновации и технолошки развој ама Светот на Биби имам чувство дека се појаки бидејќи они се емитуваат и на телевизија, имаат продавници во повеќе градови.Така и треба. Факт е дека проектот успеа благодарение и на ваквите потези.
Според мене Стела и Сани се бољиБиби и Боби е брендиште. Секоја чест.
За Стела и Сани времето ќе покаже.
Стела и Сани песничките се македонска верзија на оние детските на англиски, најпознатите што сеНемам гледано ништо од двата, не знам ни што прават, а во што се подобри ?
Има играчки од нив ?
Кај Винка во Три ваљдаА кај ги има играчките да се нарачаат ?
Треба да ги има во книжарниците на Три, под нив се водатА кај ги има играчките да се нарачаат ?
За жени ваљда зависи од формата и обликот.ама не се играчки за возрасни сонце.
Јас буквално за сите прв пат слушам сега и за Биби и за Миби, и за Стела, Сани и другаритеЈас па за тие Стела и Сани првпат слушам од вас Другиве се веќе бренд.
Нормално, не сме изненадени што во Сме хехехе де Рево не стигнало такво нешто.Јас буквално за сите прв пат слушам сега и за Биби и за Миби, и за Стела, Сани и другарите
Да, да, Стела и Сани, Биби и Боби се проектишта од Холивуд излезени па сите мора да ги знаат како дел од општа култура.Нормално, не сме изненадени што во Сме хехехе де Рево не стигнало такво нешто.
Па да.Да, да, Стела и Сани, Биби и Боби се проектишта од Холивуд излезени па сите мора да ги знаат како дел од општа култура.