NaEdenCovekBratMu
Добро-Познат Член
- 5,957
- 9,594
- 113
Да не ти го поклонија сајтот?
Да не ти го поклонија сајтот?
А кај бешеСо доста каснење зошто најмалку денес успевав да сум на телефон.
Христос се роди! За многу години.
Дома гости фамилија. Телефонот на полнач и го заборавив. Реткост ова да ми се деси.А кај беше
А буткот ви работи бре за празнициве ? Одиш ти таму така ?Дома гости фамилија. Телефонот на полнач и го заборавив. Реткост ова да ми се деси.
Денес не работи ни утре зошто е државен празник. Јас одам понекогаш во бутикот.А буткот ви работи бре за празнициве ? Одиш ти таму така ?
Обожавам неработни денови!Денес не работи ни утре.
Најубаво нешто!Обожавам неработни денови!
Да убаво ама мора и да се работи зошто пари на дрво не растат ниту па паѓаат од небо.Најубаво нешто!
Де па тиииДа убаво ама мора и да се работи зошто пари на дрво не растат ниту па паѓаат од небо.
Пари никогаш доста. Народот сака да ужива а за да се ужива треба повеќе пари во денешницава зошто све е поскапено. Ќе пазариш за празник илјадарките се трошат како од шала.Де па тиии
Со малку многу парички не е важно, битно е да се ужива
Јас си сменив уште октомври, дури го пробав новиот пасош, добив некој печатИмате, извадивте, ќе вадите нови лични документи?
Јас возачка и лична карта да, поднесов уште пред два месеци, мада ги немам земено, не ни сакам да се гужвам во тоа гужвите сега за да чекам ред да ги подигнам. А за пасош исто не сакам да се гужвам да поднесувам и да земам, и со тоа да губам саати од моето време кога истото може да го искористам за трачерај и предложување на дизиња.
Не, моментално е хаос, редицата не е како Ск, ама и кај нас е лошоАма во другите градови е сигурно лесно. Во Скопје е хорор да се извадат.