Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Со доста каснење зошто најмалку денес успевав да сум на телефон.

Христос се роди! За многу години.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Де па тиии
Со малку многу парички не е важно, битно е да се ужива
Пари никогаш доста. Народот сака да ужива а за да се ужива треба повеќе пари во денешницава зошто све е поскапено. Ќе пазариш за празник илјадарките се трошат како од шала.

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Имате, извадивте, ќе вадите нови лични документи?

Јас возачка и лична карта да, поднесов уште пред два месеци, мада ги немам земено, не ни сакам да се гужвам во тоа гужвите сега за да чекам ред да ги подигнам. А за пасош исто не сакам да се гужвам да поднесувам и да земам, и со тоа да губам саати од моето време кога истото може да го искористам за трачерај и предложување на дизиња.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Имате, извадивте, ќе вадите нови лични документи?

Јас возачка и лична карта да, поднесов уште пред два месеци, мада ги немам земено, не ни сакам да се гужвам во тоа гужвите сега за да чекам ред да ги подигнам. А за пасош исто не сакам да се гужвам да поднесувам и да земам, и со тоа да губам саати од моето време кога истото може да го искористам за трачерај и предложување на дизиња.
Јас си сменив уште октомври, дури го пробав новиот пасош, добив некој печат :haha: :haha:

Beauty

Администратор
49,854
61,841
113
Ама во другите градови е сигурно лесно. Во Скопје е хорор да се извадат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Ќе мора сите да вадиме нови лични карти тоа сигурно.Пример во банка ако ти притреба да отидеш оваа со Република Македонија за жал нема да важи кај и да е.