Beauty
Администратор
- 51,105
- 64,014
- 113
Весна Змијанац за алкохолизмот: „Пиев по 9 чоканчиња ракија на гробот на една баба“
Браво, брависимо !!!Аууууу да, она е алкос бетер и од Аргунова
Обожавам ваков неандертализам !Избркале уште десетина луѓе, а потоа почнала расправија, тепачка, конфликт со обезбедувањето. Потоа сите одеднаш почнаа да излегуваат од сплавот и врескаат. Кога сите почнаа да се туркаат, сплавот почна да тоне, а мостот да пука.
И во Смедерево пред неколку неделиПотонал пак сплав во Белград![]()
![]()
Обожавам ваков неандертализам !
Српска работаОбожавам ваков неандертализам !
Знам за тој, да. А што мајка барал во Смедерево тој? Нели изгоре во Белград или грешка сум?И во Смедерево пред неколку недели
Тој сплав беше прехаотичен, прво изгоре, потоа на повторно отворање потонал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние дур дојдеме сите сплавови ќе потонат од пред новогодишни забави.Маркич, јас одлучив!
Со мене доаѓаш на сплав во Белград за НГ, што викаш?
Белким нема како Џек и Роуз од Титаник да завршиме на крај ?
Урламммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, тоа беше во Смедерево, не знам за БГ. На Дунав се накачени сплавови, има ги.Знам за тој, да. А што мајка барал во Смедерево тој? Нели изгоре во Белград или грешка сум?
Сакаш да кажеш дека сплавот е урочен?![]()
Сопственикот на сајтот.А кој е па тој битњак Никола па да размислува и укинува туку така, глуперда.
Сепак нема гасење.Се гаси веројатно најголемиот сајт за титлови во регионот.
![]()
Na sreću, nema gašenja Titlova!
Pozdrav svima UPDATE: Ostajemo online! Nažalost moram s vama podijeliti nešto što mi je jako teško reći. Nakon puno razmišljanja došao...titlovi.com
Да не ти го поклонија сајтот?Сепак нема гасење.![]()
ТооооооооСепак нема гасење.![]()