Затоа што Канал 5 е во прашање!но прес на Канал 5 ми е интересно кога гледам
Истата на Сител, ич не е интереснаЗатоа што Канал 5 е во прашање!
Една жена од Сител фан стана К5 фан?Охооо
Фатен е малдито мархинал.
Прес во 22.30.
Не знам зашто, но прес на Канал 5 ми е интересно кога гледам
Ма пресови на К5 се гледаат, на Сител не е тоа тоа, камерата текстот не се пријатни некако.Една жена од Сител фан стана К5 фан?
Па на таа тв ништо не е пријатноМа пресови на К5 се гледаат, на Сител не е тоа тоа, камерата текстот не се пријатни некако.
Ауууууу плоштади се генерално фетиш на една жена, а па со елкава е комбинација снова
Ма она е македонската Џеј ЏејНего лудачава само во Скопје уште не накити. Не, не, не, за инает не кити зашто пишуваа медиуми. Ќе наќити она кога сака ццц
Па нели демек од денес?Леле мене ич не ми се свиѓа елкава, глупост вештачка.
Него лудачава само во Скопје уште не накити. Не, не, не, за инает не кити зашто пишуваа медиуми. Ќе наќити она кога сака ццц
Не знам од кога, но мизерно ќе биде. Кога ќе ми текне одамна колку беше убаво и накитено.Па нели демек од денес?
Така де.Ќе наќити она кога сака
Ок, онда ја сум Даниела Антоанета дел Еухенија АргуноваЛеонид Рене Томас Караџинов е првенец на Медицинскиот факултет со просек 9,98: „Немав цел да бркам просек, туку да се стекнам со што повеќе знаење“
Аргунова ти е вистинското презиме?Ок, онда ја сум Даниела Антоанета дел Еухенија Аргунова