Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Па пасворди на комп види ги ако се уклучуваш од комп
Лаптопот не сум го уклучил пола година можеби :406389: Компјутерот е расипан и си стои со надеж дека ќе го поправам или ќе му извадам тоа што може да се искористи за нов компјутер.

На некој места е лесно да смениш пасворди. Последно време на повеќето места каде се регистрирам ставам исти или сличен пасворд.

Не ги паметам пасвордите од Инстаграм, Фејсбук па ќе треба да ги сменам. Да си признаам мрза сум и мора таа мрза некако да ја тргнам од мене.

Beauty

Администратор
49,853
61,841
113
Ма фрлај бре тоа што не користиш. Јас секој ден, секое излагање од дома фрлам по нешто без да ме видат, од книги некои од времето на Тито, до некои вазни глупи до миксер што не се користи до шолји за чај од кои никој никогаш не се има било што напиено, а не па чај. Фрлај компјутер ако не користиш.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Ма фрлај бре тоа што не користиш. Јас секој ден, секое излагање од дома фрлам по нешто без да ме видат, од книги некои од времето на Тито, до некои вазни глупи до миксер што не се користи до шолји за чај од кои никој никогаш не се има било што напиено, а не па чај. Фрлај компјутер ако не користиш.
Јас еднаш во не знам колку месеци правам генералка на све кај мене во соба. Пред некоја година нафрлав куп списанија Ентер. Ми беше криво ама па кој ќе ги чита застарени информаци. Цедеа имам уште едно две три кутии од кој две кутии се ДВД филмови, а другото е Ентер цедеа, музика и нешто друго.

Убави времиња беа тоа кога главно преокупација ми беше да се купи списание, цд..

Данице книги, вазни не знам што си фрлала, си можела да ги продадеш. Има луѓе кој собираат стари работи што може да се искористат. Особено книгите ако ти биле во добра состојба ќе ги продадеш.

Beauty

Администратор
49,853
61,841
113
На кого бре да ги продадам? Кој ќе купи вазни и книги од Бранислав Нушиќ и Народни кувар кога све има по нет

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
На кого бре да ги продадам? Кој ќе купи вазни и книги од Бранислав Нушиќ и Народни кувар кога све има по нет
За стари книги знам дека има доста страници и групи на Фејсбук на кој често објавуваат книги на продажба и од поново време и од постаро. Е сега колку има купувачи не знам.

Еве една страна

За стари вазни и такви работи на бувљак пазар кај што се продава све и свашта да пробаш тезга да отвориш :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Клише секоја година е ама ќе прашам
Паѓа ли во другиве градови снег? Еве во Тетово пред малку од дожд сврте на снег и тоа на јако. Мразам снег во градови, се надевам нема да биде забелено на тротоари и улици.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
Излегов да купам нешто не паѓа снег. Се вратив пак почна да паѓа снег :406389:

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Клише секоја година е ама ќе прашам
Паѓа ли во другиве градови снег? Еве во Тетово пред малку од дожд сврте на снег и тоа на јако. Мразам снег во градови, се надевам нема да биде забелено на тротоари и улици.
И во Кратово 334545334545334545

Уште не тука во Ск, мислам на прогнозата пишуваше вечер. Ма каков снег, шлакотарник ќе биде тоа
Шлакотарник во Скопје само оти фаците таму не знаат да појдат без кола некаде.

Beauty

Администратор
49,853
61,841
113
И во Кратово 334545334545334545

Шлакотарник во Скопје само оти фаците таму не знаат да појдат без кола некаде.
Да и ќе земат да свират ко ретардирани, и цел ден ќе им помине во кола, а уз пат ќе се испокараат по банки, на семафор, во кафич

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Да и ќе земат да свират ко ретардирани, и цел ден ќе им помине во кола, а уз пат ќе се испокараат по банки, на семафор, во кафич
Ма не се живее сега на зима во тоа гужвите. Цел ден губиш во сообраќај, не дај боже да тргнеш некаде со кола или јавен превоз.

Beauty

Администратор
49,853
61,841
113
А прочитавте за оној спектакуларен скандал со некоја жена што пријавила во полиција дека бебето и исчезнало од Клиника за детски болести, демек имало пет месеци, се породила на Гинекологија, а сега детето го пратила на лекување на Клиника за детски болести, но од таму и го снемало. И во тоа ја поддржувал мажот.

А уствари жената ниту била породена, ниту имала бебе за лекување :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
А последно гинекологот и кажал во март дека не е трудна.

ХАХАХАХАХХАХХАХХАХАА

Женава и мажот си умислиле дека таа е трудна, па дека родила, па дека и го украле бебето, урламмммммм

:smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,730
6,088
113
А прочитавте за оној спектакуларен скандал со некоја жена што пријавила во полиција дека бебето и исчезнало од Клиника за детски болести, демек имало пет месеци, се породила на Гинекологија, а сега детето го пратила на лекување на Клиника за детски болести, но од таму и го снемало. И во тоа ја поддржувал мажот.

А уствари жената ниту била породена, ниту имала бебе за лекување :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
А последно гинекологот и кажал во март дека не е трудна.

ХАХАХАХАХХАХХАХХАХАА

Женава и мажот си умислиле дека таа е трудна, па дека родила, па дека и го украле бебето, урламмммммм

:smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:
Ова кај нас ли?