Дај фотки
Од дигитронКаква е оваа фотка?
Не се префрла, дај на мене.Луѓе некој скенира сметки?
Јас скенирам сметки поврат ДДВ го наполнив 1800 денари но и малку сум надминал. Искрено одамна не сум го наполнил лимитот и вака не сум надминал па не се сеќавам дали се префрлаше делот надминат во ново тромесечје? Имам уште две сметки па се мислам дали и тие да ги скенирам или да ги дадам на другого.
Не знам колку ќе ви заврши работа ама ајде едно тебе едно на @TVman .Пушти и на мене до 1000 сум само.
Јас веќе до 1 август наполнивНе знам колку ќе ви заврши работа ама ајде едно тебе едно на @TVman .
Давај тука некој сметки не биди таковЈас од гостилницата на Аслан си имам фискални
Па не им давате на гости? Значи ги крадете ?Јас од гостилницата на Аслан си имам фискални
Не бре ке им однесеме сметка ке платат и ке си остане на маса. Потоа си ја зимамПа не им давате на гости? Значи ги крадете ?
Секогаш си ја скенирам одма или земам дома да ја скенирам сметката од ресторан или кафиќ.Не бре ке им однесеме сметка ке платат и ке си остане на маса. Потоа си ја зимам
Кај нас пијаници не гледаат кај одат не бројат кусур итн,а не па да си ја земаат фискалнатаСекогаш си ја скенирам одма или земам дома да ја скенирам сметката од ресторан или кафиќ.
Во некој ресторани сум видел сметката ја носат во кожна мала папка кај што треба да им оставиш пари. Во такви ситуации пред да оставам пари ја скенирам сметката и оставам пари. Нормално мораш во тој случај да им ја оставиш и сметката за да знаат што точно наплатиле.
Пијаниците не ви праат проблем во биртијата?Кај нас пијаници не гледаат кај одат не бројат кусур итн,а не па да си ја земаат фискалната