Beauty
Администратор
- 49,862
- 61,852
- 113
10 гига ми е малку, јас слушам музика постојаноЈас користам Телекабел, 10ГБ интернет и неограничено разговори за 500 месечно
10 гига ми е малку, јас слушам музика постојаноЈас користам Телекабел, 10ГБ интернет и неограничено разговори за 500 месечно
Потоа имаш плус да вклучиш, колку потрошиш, толку плаќаш10 гига ми е малку, јас слушам музика постојано
Да. А ако платиш однапред за 3/6/12 месеци па ќе ти дојди уште поефтино (види тука https://www.lycamobile.mk/mk/bundle/lyca-mega-3/ )Фалааааа
Па ова е баш поевтино од ултра скапите А1 и Телеком.
Сакаш да кажеш за 400 ден имам 22 гига на месец плус неограничени разговори и СМСи ???
За СК не знам, ама во другите градови немаат. Мислам дека и Скопје е исто, ама не сум сигурен. Можеш да ги начекаш со штанд некаде, веројатно во некој трговски, а можеш се` да средиш и онлајн.Имаат ли овие продажни салони ?
079.А префикс кој е ?
Јас лично користам и за парите сум задоволен. Има недостатоци како на пример не можиш паркинг да платиш, не можиш донација да пуштиш...значи со такви специјални броеви ништо не можиш. Во роаминг има лоши искуства, не функционира како што треба. Има проблеми и со онлајн надополнување некогаш. Оние што секој месец надополнуваат, се жалат дека некогаш не им работи системот. Тоа е она што ми текнува како недостатоци. Инаку, ако имаш при-пејд бројче од Телеком или А1, како резерва во случај да ти затреба онаму каде што со Лајка бројче нешто не можи, тогаш за разговори/СМС/нет во МК, Лајка е многу добра, да не речам одлична за парите.Знаете луѓе што ги користат? Задоволни се?
И јас сум на лајкаАко не мора да е пост-пејд, тогаш најефтина варијанта ти е Лајкамобајл.
Лајка броевите ги имаш во секоја втора трафика.Имаат ли овие продажни салони ?
Бесплатно го зимаш бројчето от рафика, рамстор или анхоч секако со 0 денари кредит и после на некои од пунктовите на Лајка или на веб страницата ќе си го активираш бројоти од веб сајтот ставаш кредит и активираш пакет .Како тоа бесплатни?
Па како да активирам и платам пакет?
Да презадоволен сум. Не го трошам за музика дома си слушам музика на јутуб ако ми се допадне некоја песна си ја симнувам на тел, а вака да слушам надвор од дома музика на јутуб не.И задоволен? Има нет, све е ок?
Да ама по 1 гигабајт на денПа чим имаш 30 гига, онда за све можеш да го користиш. Зошто би симнувал и би го трупал телефонот ако имаш нет за Јутуп ?
Јас само турско радио слушам, социјални мрежи и веб страници отварам само за тоа го користам нетотПа малку ли е ?
Веројатно не гледаш Султани на мобилен, побогу.
Богами за Султана би трошелПа тоа не троши 1 гига на ден чим не слушаш песни од јутуп, не гледаш цел ден видеа од Инста и Тик ток и не гледаш Султани на тел.