Сад си ми све рекла, таму има стотици згради од по 3+ спрата.Не таму, ова е негде во центар, таму иделе Београѓани демек. На три спрата е
Прашај ги како се вика, утре да го посетам.Каде е тоа Галерија? Мислам дека таму и одат, бар ме однесоа во едно место кое за мене е чудно, за нив било урбано и кул, на три спрата, мали масички, што знам.
но тоа е за нив демек, они оделе таму, ние од околните земји и провинции сме оделе на Кнез Михаилова
Па кажи како се вика тоа.Најдов предобар сладолед во една уличка затскриена. Пишуваше дека сами го прават. Ја подобар сладолед во живот немам јадено.
Па види Кнез Михајлова е ништо посебно. Обична улица со продавници и кафичи. Ептен потсеќа на улица Македонија, само што е подолга и плочките се секоја на свое место за разлика од Македонија кај што очи ќе извадиш.Кажувај кое е местото.
Ај ќе ги прашам, но тоа е за нив демек, они оделе таму, ние од околните земји и провинции сме оделе на Кнез Михаилова
Мани нервоза бејби, кажано е.Па кажи како се вика тоа.
Во кој универзум тоа?Мани нервоза бејби, кажано е.
Најдов предобар сладолед во една уличка затскриена. Пишуваше дека сами го прават. Ја подобар сладолед во живот немам јадено.
Да, само што се цените турбо качени, мислиш во Рим си седнат.Па види Кнез Михајлова е ништо посебно. Обична улица со продавници и кафичи. Ептен потсеќа на улица Македонија, само што е подолга и плочките се секоја на свое место за разлика од Македонија кај што очи ќе извадиш.
Па 3 палине се викало местото.Во кој универзум тоа?
Затоа за инает само кафе, и тоа еспресо...... ни јадење ни луксузирања.Да, само што се цените турбо качени, мислиш во Рим си седнат.
Па тој ми реплицираше дека е веќе кажано, како да рече во минатиот пост, па била нервозаПа 3 палине се викало местото.
Ништо друго! Наша Шахика да се гордее со наси тоа еспресо......
И сликовито да е појасно.Па тој ми реплицираше дека е веќе кажано, како да рече во минатиот пост, па била нервоза
Хаха нисам био, мртов уморен бев вчера. Можда вечерас, ако најдам друштво.А навечер беше негде? Лудило е тоа навечер, ја мислам фали уште од земја, тротоар да земат да се трескаат од што се отракани под дејство на алкохол.
Па сам и шетам тука. Прв пат ко лудак во туѓа земја шетам сам, и ептен е кул од гледна точка што не се смараш да викаш по некој чекај ова да го сликнам, ај ваму да одиме, одиш колку те држат нозе и кај сакаш. Слобода.Излези сам, се наоѓа. Тие се луди!