Пара на пару, сиротиња на сиротињу што би се рекло
Затоа и реков тоа што рековПретпоставувам некои хај левел интелект твитови чим Радмила ги лајкнала.
Претпоставувам некои хај левел интелект твитови чим Радмила ги лајкнала.
Затоа и реков тоа што реков
Оваа да нема шминка и негувана коса и тело, мислам дека полошо ќе изгледа и од најголемите уличарки.
Оваа да нема шминка и негувана коса и тело, мислам дека полошо ќе изгледа и од најголемите уличарки.
Како тоа вие имате тука твитер акаунти, а не сте се пријавиле да ве следам?
Мислам дека единствени Твитерџии од форумот се Далавера и Питер.Како тоа вие имате тука твитер акаунти, а не сте се пријавиле да ве следам?
Јас сум таму да ја ќарам Рада со малку сеоски хумор.Мислам дека единствени Твитерџии од форумот се Далавера и Питер.
Ќе воведам строги санкции поради непријавување на поседување на виртуелен имот во облик на твитер профил...
Ајдеееее мајката...Мислам дека единствени Твитерџии од форумот се Далавера и Питер.
Ќе ти кажев хаштагот #РомантикаСоЈефто да го користиш за селско пуштање, али е све избришано силом прилике...Јас сум таму да ја ќарам Рада со малку сеоски хумор.
Добро бре освен тебе зборував сигурно нема да речам Јефто, Далавера и Питер имаат профили на Твитер, а тебе ти реплициравИ ти при мене жив, мислиш дека само двајца имале профил?! Па добро бре, ја моите стотина профили, за шо ги одржавам бре?!
Ѕвезда на Гранд беше таа, најпозната по песни Десет испод нуле и Маракана. Забегано девојче.која е таа Рада бре?!
А така, моето име напразно не се спомнува... Не за друго, проблем ќе си отвориш после ни крив ни дужен, тебе ќе те викаат да се дружиш аххахаДобро бре освен тебе зборував сигурно нема да речам Јефто, Далавера и Питер имаат профили на Твитер, а тебе ти реплицирав
Ѕвезда на Гранд беше таа, најпозната по песни Десет испод нуле и Маракана. Забегано девојче.
А така, моето име напразно не се спомнува... Не за друго, проблем ќе си отвориш после ни крив ни дужен, тебе ќе те викаат да се дружиш аххаха
Иначе неам поим, никогаш у живот ни пинк ни гранд, ни нешто слично сум гледал, нит па знам кои се ликовите... Ако ми веруваш, песниве па ич не ми се познати хаха
Какви се тие хитови што само ти ги знаеш сиротињоо, јас ја знам по: "Позитивна бичу ја на алко тест".Ѕвезда на Гранд беше таа, најпозната по песни Десет испод нуле и Маракана. Забегано девојче.
Пердон?Таа Маракана ја знам, оваа другата врска немам
Па таа песна ѝ е најсиромашна евер, затоа и ја познавашКакви се тие хитови што само ти ги знаеш сиротињоо, јас ја знам по: "Позитивна бичу ја на алко тест".
Поправено.Пердон?
Па таа песна ѝ е најсиромашна евер, затоа и ја познаваш
Десет испод нуле и Маракана се од последен бран на Гранд гигатрешови.