Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Jас имам твитер ама еднаш два пати ако имам нешто пишано. Повеќе ми е за да ги следам твитерџииве.
Јас имам отворено пред 10тина години, еднаш мислам дека се логирав, нешто напишав, се излогирав и потоа заборавив и како се викав и која шифра беше :406389:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Јас имам отворено пред 10тина години, еднаш мислам дека се логирав, нешто напишав, се излогирав и потоа заборавив и како се викав и која шифра беше :406389:
Затоа пасворди секаде кај што можам ставам слични или исти.

Последно време во телефон имам запишано пасворди од мејлови, шифри, пин кодови од картички.. Да го изгубам телефонот може некој да се послужи :406389:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Провери у избирачки, ќе средиме, иам колешка од Тетово, ќе завршиме, само знаеш, процентот за провизијата кај мене е висока брат :smeenje:

Иначе познавав чоек - комшија, што лозинките си ги имаше пишано во тефтерче и си го чуваше на маса во детската соба хахаха

ps: чувам и ја на едно место све адреси и пасс, само дур да се пристапи таму, богами ќе треба све и свашта да се внесуе хахаха :okokoren:

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Тетово е супер ама тие со шамиите се како од среден век дојдени.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Преку мост, да. Но не ги гледам.
Овде во Тетово повеќе се видливи ама живееш во градот и се навикнуваш на нив.

Сакаш несакаш главни се они во градот па и во некој села. Они го гураат бизнисот.

Beauty

Администратор
49,883
61,902
113
Ма нека се сварат во тоа чаршафите. Прост народ, препрост. Кај се населија во Алб, Косово и тука, ја не сфаќам. Од кај изникнаа толку прости и примитивни.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Никако не можам да ги разберам кога доаѓа пролет и лето со мантилите и шамиите забулени како не им е топло. Ајде младите и не се забулени ама старите ретко е да видиш поразголени тетки, баби од муслиманите.

На лето во бутик бидејќи работам и кога ќе дојде некоја постара жена забулена запотена замирисана :povraka:

Steff

Добро-Познат Член
33,694
45,246
113
Ма бре тоа е заебанција :406389:

Иначе, радикалските партии "блескаат" со кампањите

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Смешно е, без разлика дали е заебанција или не.

Жељко Митровиќ - проналазач на brainwashing :smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Тоа проналазач затоа што нешто смислуваше и му праеа некакви дронови, летала чуда :haha: .. и он се возеше ги испрбуваше.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
@Steff вечерва сакам навивање за Македонија до заркнавување.

Очекувам твојот смедеревски навивачки глас да се чуе до Скопјенце. :uzivkanje: