Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,886
61,906
113
Претпоставувам некои хај левел интелект твитови чим Радмила ги лајкнала.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Како тоа вие имате тука твитер акаунти, а не сте се пријавиле да ве следам? :okokoren:

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Ќе воведам строги санкции поради непријавување на поседување на виртуелен имот во облик на твитер профил...

Мислам дека единствени Твитерџии од форумот се Далавера и Питер.
Ајдеееее мајката...
Ја од јануари 2011та година чмаам на твитер, од 2016-7 бев нон-стоп твитерџија на денот, неделата, ово оно... Последниве две-три години палев-гасев на одредени теми...
И ти при мене жив, мислиш дека само двајца имале профил?! Па добро бре, ја моите стотина профили, за шо ги одржавам бре?! :okokoren:

Јас сум таму да ја ќарам Рада со малку сеоски хумор. 334545
Ќе ти кажев хаштагот #РомантикаСоЈефто да го користиш за селско пуштање, али е све избришано силом прилике...
ps: која е таа Рада бре?! Белким не ѝ се пушташ на Шеќеринска, онаа ко прашко у косата шо ни беше?! :lilee:

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
И ти при мене жив, мислиш дека само двајца имале профил?! Па добро бре, ја моите стотина профили, за шо ги одржавам бре?! :okokoren:
Добро бре освен тебе зборував :smeenje: сигурно нема да речам Јефто, Далавера и Питер имаат профили на Твитер, а тебе ти реплицирав :haha:

која е таа Рада бре?!
Ѕвезда на Гранд беше таа, најпозната по песни Десет испод нуле и Маракана. Забегано девојче.

JeftoMKD

Добро-Познат Член
724
1,545
93
Добро бре освен тебе зборував :smeenje: сигурно нема да речам Јефто, Далавера и Питер имаат профили на Твитер, а тебе ти реплицирав :haha:

Ѕвезда на Гранд беше таа, најпозната по песни Десет испод нуле и Маракана. Забегано девојче.
А така, моето име напразно не се спомнува... Не за друго, проблем ќе си отвориш после ни крив ни дужен, тебе ќе те викаат да се дружиш аххаха

Иначе неам поим, никогаш у живот ни пинк ни гранд, ни нешто слично сум гледал, нит па знам кои се ликовите... Ако ми веруваш, песниве па ич не ми се познати хаха

TVman

Добро-Познат Член
16,698
13,079
113
Таа Маракана ја знам, оваа другата врска немам :haha:

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
А така, моето име напразно не се спомнува... Не за друго, проблем ќе си отвориш после ни крив ни дужен, тебе ќе те викаат да се дружиш аххаха

Иначе неам поим, никогаш у живот ни пинк ни гранд, ни нешто слично сум гледал, нит па знам кои се ликовите... Ако ми веруваш, песниве па ич не ми се познати хаха

Срам те било, која е Рада, ццц

Какви се тие хитови што само ти ги знаеш сиротињоо, јас ја знам по: "Позитивна бичу ја на алко тест".

Steff

Добро-Познат Член
33,695
45,247
113
Таа Маракана ја знам, оваа другата врска немам :haha:
Пердон?

Какви се тие хитови што само ти ги знаеш сиротињоо, јас ја знам по: "Позитивна бичу ја на алко тест".
Па таа песна ѝ е најсиромашна евер, затоа и ја познаваш :smeenje:

Десет испод нуле и Маракана се од последен бран на Гранд гигахитови.